Cikkünk nyomán eljárást kezdeményeztek az MTV meghamisított LMBTQ-videója miatt

2021. december 3. 19:37

Kontra
Facebook
Radványi egyébként azt állította, hogy a magyar fővárosban az LMBTQ-embereket megtámadják az utcán.

„Cikkünk nyomán eljárást kezdeményeztek az MTV meghamisított LMBTQ-videója miatt

Hétfő délután elsőként számoltunk be arról, hogy miközben Radványi Viktória, a Budapest Pride egyik szervezője megpróbáltatásairól beszélt az MTV videójában, a zenecsatorna illetékesei bevágtak egy videórészletet, amelyen egyenruhások inzultálnak LMBTQ-embereket az utcán.

Ezzel alapvetően még nem is lett volna probléma, csakhogy a felvételek nem Budapesten, hanem Grúzia fővárosában, Tbilisziben készült.

Radványi egyébként azt állította, hogy a magyar fővárosban az LMBTQ-embereket megtámadják az utcán, és kirúgják őket a munkahelyükről. Így a grúz felvételékkel együtt az egyszerű érdeklődő számára az lehetett az összkép, hogy Magyarország egy szar hely.

A felháborodás miatt az MTV még aznap este kivágta a videóból a grúz rendőröket, de a hírhamisításért sem ők, sem Radványi Viktória nem kértek bocsánatot, sőt még egy helyreigazítást sem tettek közzé.

A Kontra cikke nyomán a Magyar Nemzeti Médiaszövetség csütörtökön jelezte, hogy fellép az LMBTQ-propaganda ellen, felhívva a figyelmet a Magyarországot lejáratni szándékozó anyagra. A szervezet felszólítja a zenecsatornát, hogy ha már az Európában lassan kötelező genderpropagandát teljes erővel tolja, legalább a hitelesség minimális látszatát őrizze meg. Egyben azt követelik, hogy ha már hibát követnek el, azt ne sunyiban szépítgessék, hanem legalább a nézőiktől kérjenek elnézést.”

Fotó: Youtube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hát még ha tudnátok, hogy a Gulag-táborokban miket csináltak a buzik:
„A legtöbb bajt a lágerben a homokosok okozták, a legveszedelmesebbek ők voltak. Ezek az ázsiaiak ezek majdnem mind azok voltak. A fiatal gyerekeket rákényszerítették, megerőszakolták őket. Ha valaki feljelentést tett másnapra megfojtották. Szemem láttára láttam ezeket, örültem, hogy engem nem bántanak. Nem lehetett panaszkodni, aki megtette az másnapra ki volt akasztva a közös WC falára holtan. Nem lehetett panaszkodni, ott csak egy védelem volt, felülről jött.”

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés