Szabad (a) rúgás – Vitaest a magyar foci jelenéről a Scrutonban

2021. december 1. 15:33
Szó lesz többek között a sportágban elért eredményekről, nemzetközi megítélésről és a szurkolói büntetések létjogosultságáról.

Ma este fél 7-től a Scruton Belvárosban (V., Zoltán utca 10) lesz egy vitaest a magyar foci jelenéről. A vitaestsorozat Szabad (a) rúgás című eseményén meghívott szakértők és szakírók vitatják meg a magyar foci aktuális kérdéseit. Szó lesz többek között a sportágban elért eredményekről, nemzetközi megítélésről és a szurkolói büntetések létjogosultságáról. Elmondja a véleményét Ághassi Attila, a telex.hu vezető sportújságírója, Dénes Tamás, sportújságíró, futballtörténész, Novák Miklós, újságíró, a Magyar Nemzet sportrovat-vezetője. A beszélgetést Mezei Dániel, sportriporter, kommunikációs szakember moderálja.

Az eseményen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött: https://forms.gle/fkMeFJr9fJ7x8dnx5.

A rendezvény látogatása az aktuális járványügyi szabályozások betartásával lehetséges.

(Fotó: Szalai Ádám /b3/, Schäfer András /k/, Nagy Zsolt /j/ , a lengyel Karol Linetty /b/, Matty Cash /b2/ és Jakub Moder /j2/ a labdarúgó-világbajnokság európai selejtezőjében játszott Lengyelország - Magyarország mérkőzésen a varsói Nemzeti Stadionban 2021. november 15-én. MTI/Szigetváry Zsolt)

Összesen 6 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A szabadversenyes világ, akár tetszik, akár nem, teljesítményalapú. Ha a magyar labdarúgás nem, akkor ő a hibás, nem a világ.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés