Hová tűnt Jakab Péter?

2021. december 1. 14:36

Rőfös Géza
Kontra
Az ellenzéki politikusok úgy tűnik, már csak váltott műszakban képesek szolgálatot teljesíteni.

„Sorra szívódnak fel az ellenzék vezetői, legutóbb Gyurcsány Ferenc, a baloldal jóságos vezénylő tábornoka lépett le rejtélyes körülmények között. Úgy tűnik, megszületett a legújabb kormányváltási stratégia, és a baloldali politikusok a távollétükkel tüntetnek a rendszer ellen. Vagy valami teljesen másról van szó a napok óta bujdokoló, nőcsábász Peti bohóc esetében? Ezúttal sem fukarkodunk a tippekkel!

Az ellenzéki politikusok úgy tűnik, már csak váltott műszakban képesek szolgálatot teljesíteni. Amíg az egyik pihen, a másik dolgozik. Korábban beszámoltunk róla, hogy Gyurcsány Ferenc a sikeres vakbélműtétét követően eltűnt, mint szürke szamár a ködben.

Azóta kicsit talán ismét aktívabb, de igazából csak árnyéka régi önmagának. 3-4 naponta egy poszt nem igazán tekinthető pörgős tempónak, különösen az ellenzék keresztapjától, Don Gyurleonétól. Az utóbbi egy hétben két témában nyilvánult meg: az idő múlásán elmélkedő posztját kisfiára taposós képpel illusztrálta, valamint kötelességtudóan hitet tett a beszoktatás alatt álló új alkalmazottja, Márki-Zay Péter támogatására.

Ennél azonban nagyobb a baj, hiszen erősen úgy tűnik, ő csak az első, aki visszavonulót fújt. Hűséges ölebe, az egykori szélsőjobboldali faszagyerek, Jakab Péter is igencsak eltűnt.”

Nyitókép: MTI / Illyés Tibor

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 12 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés