Karácsonyék már több mint a felét felélték a Tarlós által rájuk hagyott tartaléknak

2021. november 30. 10:27

Ódor János László
Kontra
Az nagy ellehetetlenítés közepette mégis van pénz a csókosoknak fizetésemelésre.

„Az úr a pokolban is úr: jut miniszterelnök-jelöltként kampányolni, 21 millió tanácsadókra és ingyenes BKV-ra is – legfeljebb leállítjuk az egészet, addig meg a kiárusított ingatlanokból csak elketyegünk. A nagy »fővárosi ellehetetlenítés« közepette mégis van pénz a csókosoknak fizetésemelésére. Ismerős a receptúra.

A Karácsony Gergely vezette ellenzéki fővárosi önkormányzat biztosan nem akarja kiárusítani az ingatlanvagyont, különösen a Városházát nem. Szó se volt róla, csak érdeklődő jött, meg esettanulmány készült, különben is csak 3,9 hektárról lett volna szó: meg hát jól jönne a pénz, de mindegy, ő ott se volt!

A Városháza feltételezett eladása csak egy jellemző tünet – egy a sok közül. Tényleg nincs itt semmi látnivaló... ahhoz képest, hogy közösségi teret meg közparkot ígért még 2019-ben. Igazából semmi meglepő nincs ebben, hiszen ugyanez történt korábban a Postapalotával és a Tévészékházzal is – eladni áron alul, aztán pár évig csak lesz valahogy, a pénzt meg elégetjük a semmire. Ha meg Orbánék visszavásárolják valamikor, akkor majd megírjuk, hogy milyen drága volt.

A Tarlóséktól rájuk hagyott pénz elfogyott, még talán a BKV-t is le kell állítaniuk – eközben azért az ingyenes tömegközlekedésre, a miniszterelnök-jelölti kampányra, fizetésemelésekre és a népes tanácsadói gárda versenyképes tiszteletdíjára is bőven jutott forrás.”

Nyitókép: Trenka Attila

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 10 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés