Orbánék még a pandémia idején itáliai maffia számára példamutató módon gyarapodtak

2021. november 30. 15:09

Gábor György
Facebook
Legfőképp önnön gazdagodásukat tartották szem előtt, semmi mást.

„1995-ben közel három hónapot töltöttem el Malajziában. Kuala Lumpurban laktam, sokat kirándultam onnan, sok-sok várost, az ország mindkét tengerpartját, a dzsungelt, néhány szigetet, az ország jelentős részét bejárva. Rendkívül érdekes országot ismertem meg, szerteágazó vallási hagyományokat, az ország tradicionális és ultramodern kultúráját.

Most hát itt van ez a maláj milliárdos, aki az Orbán-kormánnyal seftelt, s a lélegeztetőgép-bizniszben közvetített a kínai és a magyar elvtársak között. A csencselés olyan jól sikerült, hogy Orbánék maláj embere a biznisz után (6258 lélegeztetőgép leszállítása 178 milliárd forintért) íziben meglepte magát egy Bombardier BD-700-1A10-es magánrepülővel és egy közel 20 millió dolláros luxusjachttal: milyen guszta, ugyanezeket a csecsebecséket szeretik a magyar kollégák is, maguknak még hozzácsapva a fél Balatont, kastélyokat, szállodaláncokat, letelepedési kötvényeket és magánnyugdíj-pénztárakat stb., de ez utóbbiakból – úgy tűnik – Orbánék maláj embere most kimaradt.

Orbánék még a pandémia idején is a tradicionális erkölcsöket egy bizonyos szinten megőrizni és továbbörökíteni képes itáliai maffia számára példamutató módon gyarapodtak és hízlalták vagyonukat, legfőképp önnön gazdagodásukat tartva szem előtt, semmi mást, még azon az áron is, hogy a velük nyerészkedő maláj kapcsolatnak is csurran-cseppen egy-egy magánrepülő és luxusjacht, elvégre Orbánék üzleti köre fene nagyvonalú.”

Nyitókép: YouTube

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 82 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A milliárdos Gyurcsány zsebéből de szép az élet-ed. Ugye Gábor?

Volt kiktől tanulni:
„A vállalati elit már a Kádár-rendszerben is tökéletesen tudta, mire jók a strómancégek és az offshore számlák.”
(Czinkóczy Sándor, 444.hu, 2017. november 4.)

Tehát van egy maláj üzletember, aki a lélegeztetőgépekkel kapcsolatos üzletet követően vesz magának ezt, azt.

Gábor György szerint ezeket csak a lélegeztetőgépek közvetítéséből szerzett haszonból vette - nem lehet tudni, miből gondolja - ráadásul a maláj olyasmit vett, ami magyar üzletembereknek is van - és ezt követően Gábor György lóugrásban kikövetkezteti, hogy Orbánék a pandémia alatt gazdagodtak..

Mit lop tőlünk Orbán? Körülnéztem, és nekem semmim nem veszett el. Úgy tűnik, te még leragadtál annál a Rákosi féle értelmezésnél, hogy minden a nép tulajdona.

Az ország gyarapodott, miközben neked még a kevés eszed is megcsappant.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés