Eljött az ideje az Európai Bizottság nevű gittegylet sóval való behintésének

2021. november 30. 16:07

Rákay Philip
Facebook
Kerüljük a Karácsony kifejezést, meg Mária helyett használjuk a Malika nevet.

„Ennyi kontraszelektált, félkegyelmű, megfelelési kényszeres félművelt bürokrata világviszonylatban is több volna a kelleténél, de hogy ezek mind az Európai Unió droidjai, az roppant mód súlyos.

Nem sorolom fel a politikai korrektség jegyében megálmodott, bornírtabbnál bornírtabb legújabb ötleteiket, amelyek mindegyike az önfeladó, önsorsrontó »jóemberkedés« álszent zászlaja alatt született, mert ez az egész annyira abszurd, hogy komolyan nem hiszek a szememnek. Negyedszerre olvasom újra, pedig nincsenek szemantikai-szövegértelmezési problémáim...

Kerüljük a Karácsony kifejezést, meg Mária helyett használjuk a Malika nevet... (Ez legalább Kalácsony Gelgelynek könnyebbség lenne...)

De komolyra fordítva! Tényleg itt tart ma az egykor nagybetűs Európa nyugati fele? Az átkosban általunk vágyott és csodált, dicső nyugat? Ide sikerült eljutniuk? Ezek a félnótás kretének az ő választott vezetőik, akik bennünket merészelnek kioktatni demokráciából? Ezek? Tényleg dermesztő...

Nem baj! Mi csak azért is őrizzük a lángot! Őrizzük meg – legalább magunk és a gyerekeink miatt – a valódi európai kultúrát és saját, patrióta értékrendünket!!!”

Fotó: Rákay Philip, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tisztelt uram, önnek igaza van.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés