A FB-falamat elöntötte a 133 kupoldai bátor minion krémjének autofellációja

2021. november 30. 15:08

Lattmann Tamás
Facebook
Ma a „gyermekvédelem” érdekében engedelmesen megszavazták a főnök kamu népszavazását.

„Miután a FB falamat elöntötte a 133 kupoldai bátor minion krémjének autofellációja, hogy mekkorát harcoltak ma a »gyermekvédelem« érdekében azzal, hogy engedelmesen megszavazták a főnök kamu népszavazását, talán érdemes emlékeztetni rá, hogy ugyanezek sikító lábrázást kapnak annak az isztambuli egyezménynek a megerősítésének a gondolatától, ami konkrét nemzetközi jogi kötelezettséget jelentene arra, hogy megvédjék a családon belüli erőszak elől menekülő gyerekeket, illetve az ilyenek megelőzése érdekében irányoz elő komplex intézkedéseket.

Az nem számít. De azért, mert a tévében egyszer láttak egy drag queen-t beszélni egy gyerekkel, azért már őrült hisztit kell csinálni.

Általában nem kívánok ilyesmi rosszat senkinek, de aki szerint ez így oké, aki ezt az egész kamut beveszi, azt tényleg »védje« meg Orbán Viktor...”

Fotó: Romy Arroyo Fernandez / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Zsidónak, embernek mocskos vagy, zsidóként elsőként zárom rád a vagon ajtaját..... nekem tíz unokám van, az Ő életük a fontos, a Tiéd semmit sem ér, a gödörbe veled.

Neked magadat kellene megvédened magadtól, de túl stupid vagy hozzá. A problémád megoldása abban lenne, ha végre kitekintenél abba a feltétlen valóságba, amit nem az ember hozott létre, de éppen ezért mindent az Ő Teremtő terve szerint KELL megvalósítani.

Hát akkor ne nézegesd az FB faladat. Szerencsétlen idióta.

Ritka nyomorult ez a liberális értelmiség. Az életük egy nagy rakás szar, és minden rosszról a Zorbán tehet.

Tudom, idegesítő, hogy most sem veszik be, hogy valami, ami itt van már az EU-ban, az csupán álpropbléma. De hát így jártatok. Az EU-nak LMBTQ különmegbízottja is van, aki mesekönyvet ír egy Raffi nevű kisfiú rózsaszín tütüjéről, és idelátogatva ide is hoz belőle. Ez talán igazolja, hogy van miről népszavazást tartani.

Szép beköszönés. De van már itt ostoba buta dékás troll elég. Nem kell nekünk még egy szia x.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés