Lázár János úr!

2021. november 29. 15:50

Jámbor András
Facebook
Azt ajánlom a parlamentben kérdezze fel az utódját, és háborodjon fel a saját döntésein!

„Lázár János úr!

Kifejezetten szórakoztató volt hallani attól a volt minisztertől, aki a különböző források felett diszponált, azon sopánkodni, hogy túl sok forrás ment Budapestre! Én azt ajánlom a parlamentben kérdezze fel az utódját, és háborodjon fel a saját döntésein! Jó show lesz!

De ha már ilyen barom kijelentéseket tesz, hogy Budapest a vidék kárára kap erőforrásokat, akkor jelezném, hogy van erre egy kiváló megoldás! A kormányváltás, ami után több forrás lesz értelmesen elköltve vidéken, és Budapesten is!
Ugyanis a Budapestre érkező források az elmúlt 10 évben nagyrészben valójában nem a Budapestieknek érkeztek, hanem a kormány saját nünükéinek!

A Puskás Stadionra menő 200 milliárd forintot például még a Tarlós féle városvezetés is biztosan jobban költötte volna el, nemhogy a Karácsony Gergő vezette! Lehetett volna ebből a pénzből közlekedésfejlesztésre költeni, zöldíteni, de akár több utcai tisztitógépet is venni!

De nehogy már azt mondja, hogy a Karmelita kolostorra, a kormányzati várnegyedre elmenő százmilliárdok a budapestieknek mentek! Ebből a pénzből fel lehetett volna például Budapest csatornahálozatát is újítani!

És lehetne sorolni a költséghatékonynak szintén nem nevezhető, és a budapestiek érdekeit semmiképpen sem szolgáló és általuk egyenesen ellenzett beruházásokat, mint például a további stadionokat, a Városliget beépítését, a Biodómot! A sor végtelen!
Ezekről a »fejlesztésekről« szinte majdnem mind Ön is döntött! Egyiket se a budapestiek kérték, egyiket se Budapest aktuális városvezetése kérte! 

És itt feltenném a kérdést, mikor kér bocsánatot a vidékiektől azért, mert az elhagyott vidéket önök, és személyesen Ön se fejlesztette, ellenben ilyen undorító luxusberuházásokra költötték a nép pénzét

Én megnézném ahogy ezt elmondja egy makói kiskocsmában! Szerintem az Ön zsebéből bicskáznák ki a képviselői kártyáját!
Gyenge próbálkozás összeugrasztani vidéket és Budapestet, mert nem a budapestiek, vagy a vidékiek, hanem Ön és Orbán Viktor felelősek azért ahova az ország jutott!

Egyébként pedig figyelmébe ajánlom Nemény András, Szombathelyi polgármester tegnapi írását, arról, hogy a vidéki polgármesterek pártállástól függetlenül álltak be Karácsony Gergely mellé, a forráselvonások ellen:
»Pécs polgármesterével, Péterffy Attilával együtt érveltünk amellett, hogy a 23 várost képviselő Megyei Jogú Városok Szövetsége dolgozzon ki és küldjön el a kormánynak egy javaslatot,  melyben az infláció emelkedés, az iparűzési adó kiesés, az energiaárak és a bérfejlesztés okozta többletforrás igény kompenzációját kérjük. Nagy eredménynek tartom, hogy a többségben lévő kormánypárti polgármesterek is az ügy mellé álltak és hamarosan elkészül a közös javaslat.«
Úgy tűnik az egységfront nem Budapest ellen alakul, ahogy Ön szeretné, hanem az önkormányzatok kivéreztetése ellen!

Aki ebbe az egységfrontba csatlakozna, a lenti petíciót aláírva tudja megtenni:
https://www.jamborandras.hu/adja_vissza_a_penzt_a_fidesz...
Vagy visszaadja a Fidesz, vagy visszavesszük a kormányváltás után! 

Jámbor András, Országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen”

Fotó: MTI

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 53 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Jámbor András, Országgyűlési képviselőjelölt Budapest 6-os számú választókörzetében Józsefvárosban, Ferencvárosban, a József Attila-lakótelepen"

Halmozza a titulusokat. Inkább borotválkozna gyakrabban, akkor talán nem nézne ki ilyen igénytelenül, mint valami trágyát zabáló disznó.

Arany János írta:
Csendesen kérődzik, igen Jámbor fajta,
Pedig éhes borja nagyokat döf rajta.

Jám bor! "kérdezze fel az utódját" ez mit akar jelenteni.
Negyedik általánosban értelmesebb magyar szöveget írnak a tanulók.

Meg sem tudsz címezni egy levelet és még te akarsz valaki lenni?
Lázár János Úr!
így írd legközelebb te analfabéta!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés