Kövér nem mondta, én viszont mondom

2021. november 28. 12:37

Pilhál Tamás
Magyar Nemzet
Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék.

„Hatalmas bajban van a magyarországi ellenzék. Katasztrofálisan indult a kampányuk, gyakorlatilag az elmúlt fél évük egy vesszőfutás. Hosszas szerencsétlenkedés után sikerült megválasztaniuk főbohócnak egy dühöngő »futóbolondot«, aki nap nap után vérig sérti a fél országot, illetve romba dönti az ellenzék eddigi stratégiáját. (Legújabb rohama során sötétben tartott, trágyával etetett gombákhoz hasonlította az illegális bevándorlás ellenzőit és a rezsicsökkentés támogatóit.)

Aztán ott van a Városháza-gate, amely irgalmatlan korrupciós botrány. Karácsony Gergelynek politikailag harangoztak. Egy normális jogállamban ennyiért már bilincsbe verték volna őt és a libás embert is. Közben az ellenzék Facebook-prolija, Jakab Péter is teljesen megsemmisítette magát. Háromgyermekes családapaként rendszeresen egy szintén háromgyermekes kolléganőjénél éjszakázik egy állítólagos »munkalakásban«. Jakabnak is annyi.

Kövér László nem azt mondta. Kövér László túl puha volt. De én kimondom: a magyarországi ellenzék nemzetbiztonsági kockázat. Az amerikaiak által kiképzett és Kabulban (is) bevetett Szabó Tímeától kezdve az olimpiát valószínűsíthetően francia zsoldban megfúró momentumosokon át a Brüsszel által százmilliókkal kitömött Gyurcsány-klánig. 

Magyarország maradék szuverenitásának elvételén, saját fizetőeszközünk megszüntetésén, a brüsszeli új-Szovjetunióba való bekényszerítésünkön ügyködnek. Ellenséges NGO-hálózatok segítségével illegális migránsokkal árasztanák el hazánkat. Közben sorra szavazzák meg a Magyarországot elítélő hazug jelentéseket, a nekünk járó uniós pénzek elvételét követelik. Minél nagyobb károkat akarnak okozni a magyaroknak. S nem mellesleg ellenséges titkosszolgálatok bevetésével drónokkal figyeltetnek magyar kormánypolitikusokat, berepülnek házaik fölé, s lehallgatják a magyar titkosszolgálatok állománygyűlését. (És közben persze ők hazudoznak arról, hogy őket lehallgatják.) 

Elég volt belőlük!”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 115 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ettől még nyerhetnek jövőre, sosem szabad lebecsülni az ellenfelet.

Lásd 2019 Budapest.

Nem Gyurcsány miatt lett 2/3 2010-ben. Jó hogy felveted, akkor ki miatt? Bajnai miatt? Vagy ezek elismerő szavak Orbánnak, hogy a népszerűsége csúcsán lévő Gyurcsányt is überelni tudta?

Igen, és a háború után a náci külügyminiszter, Ribbentrop, vagy a Hitlerjugend valamelyik felső vezetője sem lett külügyminiszter. Nem kerülte reformnácik a politikai életbe,

De ezek miért, ki miatt, mi miatt pártoltak el?

Cseh Katalin hologrampornója lemaradt.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés