Kedves Éva! Lehet, hogy most elszomorítom, de igenis létezek!

2021. november 28. 14:56

Both Hunor
Facebook
Balogh S. Éva szerző fejtegeti angolul, hogy a „szélsőjobboldali” Kontra milyen csúnyákat ír szegény Márki-Zay Péterről.

„Kedves Éva! Lehet, hogy most elszomorítom, de igenis létezek!

Néhány napja fedeztük fel a Hungarian Spectrum nevű online újságot, amelyben Balogh S. Éva szerző fejtegeti angolul, hogy a »szélsőjobboldali« Kontra milyen csúnyákat ír szegény Márki-Zay Péterről, és a francia multinacionális cégekhez fűződő kapcsolatáról. Őrület!

Ha esetleg nem ismeritek az oldalt, ne érezzétek magatokat rosszul! Nem maradtok le semmiről! De a hangvételről sokat elárul, hogy Soros György nekik ajánlotta fel azt a 10 ezer dollárt, amit a Bátorság díjjal kapott 2019-ben. Mert hát olyan fontos feladatot látnak el. Értsd: angolul szidják rajta a magyar miniszterelnököt. Mekkora kuriózum! Sose láttunk még ilyet!

Az USA-ban élő szerző Balogh S. Éva akadémikusból lett hivatásos Orbán-gyűlölő. Régi, kitartó utálója a magyar jobboldalnak, aki most hosszú sorokon keresztül ekézi a főszerkesztőnket, amit tőle dicséretnek veszünk.

Balogh S Éva problémája, hogy a Kontra elsőként beszámolt arról, hogy a legújabb lieblingjük Márki-Zay Péter több mint egy évtízedet dolgozott az EDF-Démász nevű villamosenergia-szolgáltató cégnél, ami egyébként a mai napig a francia állam tulajdonában van. És arról is mi írtunk először, hogy a rezsicsökkentést folyton támadó MZP az Eurelectric nevű lobbiszervezhez került delegálásra az EDF-től. Vagyis leírtuk a valóságot. Mekkora rohadékok vagyunk!

Éva szerint a valóság egyes elemeit összerakva történetek találunk ki. Igen, próbáljuk az igazságot az olvasók elé tárni. Persze, tudjuk jól hogy ezt Éva által képviselt körökben nem szeretik olvasni. De azért Éva semmit nem cáfolt, amit állítottunk, nem is tudott volna, tegyük gyorsan hozzá.

És, amivel kezdtem: Kedves Éva! Both Hunor létezik. Létezem.

Nem keresett elég alaposan a Google-ben, pedig az elvtársai már évekkel ezelőtt leírták, hogy Fidelitasosból lett propagandista vagyok. Pedig akkor még egy cikket sem írtam.

Üdvözlettel:

Both Hunor”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés