Az összes hazáruló hálózati ügynök sipákolni kezdett, miközben Kövér László nem is arról beszélt

2021. november 28. 11:38

Rákay Philip
Facebook
Szokásukhoz híven csúsztatnak, hergelnek, összemosnak, hazudnak...

„LEBUKTAK. AZ ÖSSZES HAZÁRULÓ HÁLÓZATI ÜGYNÖK SIPÁKOLNI KEZDETT, MIKÖZBEN KÖVÉR LÁSZLÓ NEM IS ARRÓL BESZÉLT...

Annyira szép, ahogy magukra húzták! A balos ellenzék hangadói, s fizetett, hivatásos forradalmárai, akiknek egy jó része – meggyőződésem szerint legalábbis – elhasalna egy rendes nemzetbiztonsági átvilágításon, harmadik napja Kövér László hónapokkal ezelőtt elmondott, most előkerült beszédén örjöng.

Azt igyekeznek szemforgatva bizonygatni, hogy a házelnök őket merészelte nemzetbiztonsági kockázatnak nevezni. Miközben Kövér László a kettészakított politikai helyzetet nevezte annak, ami persze óriási különbség. De ez haladárékat nem zavarja: ugrott is az összes hálózati sajtómunkás és a hatpárti kartársak is, hogy skandallumot kiáltsanak.

Szokásukhoz híven csúsztatnak, hergelnek, összemosnak, hazudnak...

Rögzítsük a tények kedvéért, így hangzott az inkriminált beszédrészlet, szó szerint:

»Nem szeretnék a mai találkozónkon ünneprontó módon beleragadni az aktuálpolitika mocsarába, de ki kell mondanom, hogy a magyar politikai osztálynak nincs egységes állam- és nemzetértelmezése, hanem alapvetően két – egymást gyakorlatilag kizáró – állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül.

Nem az elmúlt tíz vagy harminc évben gyökereznek ennek okai, hanem időben jóval messzebb nyúlnak vissza. Azonban a történelmi okok részletes kifejtése meghaladná az én ünnepi beszédem időkeretét, ezért azt javaslom, itt és most fogadjuk el tényként, adottságként mindazt, amivel sajnos magunk is mindannyian szembesülhetünk.

A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, ilyenben hisz és ilyenért dolgozik, a politika másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik.

Tisztelt Kollégák!

Én ezt a politikai helyzetet tartom a legveszélyesebb nemzetbiztonsági kockázatnak, amely Magyarországot fenyegeti.« (Kövér László)

Tűpontos és igaz minden szava! Éppen ezért örjöngenek...”

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 78 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés