Nem jelentünk nemzetbiztonsági kockázatot

2021. november 27. 10:55

Vadai Ágnes
MTI-OS
Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek adott kilövési engedélyt a politikai ellenfeleire.

„Egy most kiszivárgott hangfelvételen Kövér László a magyar ellenzéket nevezi a legnagyobb nemzetbiztonsági veszélynek. A házelnök mindezt a nemzetbiztonsági szolgálat vezetői előtt jelentette ki, akiknek alkotmányos kötelességük lenne a pártsemleges működés.

A Demokratikus Koalíció azonnali bocsánatkérést követel Kövér Lászlótól több millió magyar ember nevében! Azt már megszoktuk, hogy Orbán Viktorék az ellenzéket és az ellenzéki pártok szavazóit nem tekintik a nemzet részének. De az, hogy Kövér a nemzetbiztonsági szolgálat vezetőinek ad »kilövési engedélyt« politikai ellenfeleire, az minden demokratikus határon túlmegy.

A DK szerint egyben a kiszivárgott hangfelvétel egy újabb bizonyítéka, hogy a Pegasus kémszoftver használata és a botrányos lehallgatások mögött a Fidesz legfelsőbb vezetésének döntése áll. Orbánék ma már semmiben nem különböznek a legvadabb pártállami rendszerektől: kitaszítják a nemzetből a velük egyet nem értőket, nemzetbiztonsági kockázatnak nevezik és lehallgatják politikai ellenfeleiket. 2022 tavaszán véget kell vetnünk ennek és alapjairól kell újraépítenünk egy szabad Magyarországot!

(MTI-OS)

(Fotó: Vadai Ágnes, a DK vezérszónoka felszólal a Lakások és helyiségek bérletére, valamint az elidegenítésükre vonatkozó egyes szabályokról szóló törvény, valamint a nemzeti vagyonról szóló 2011. évi törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. május 26-án.MTI/Balogh Zoltán)

Összesen 100 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Aki külföldön a hazája ellen dolgozik, az nemzetbiztonsági kockázatot jelent és hazaáruló.

Befogadóországgá tenni Magyarországot, muszlimokat százezerszám!
LMBTQ-t az ovódákba, szülhessenek a férfiak!
Adókedvezmények helyett adóemelés a középosztálynak, segély a dolgozni nem akaróknak!
Akinek nem tetszik, kilőjük a szemét!
Éljen a liberalizmus, a tolerancia, az elfogadás!

1. Nem támogatjátok a migránskvótát?
2. Nem hisztiztek a kiskorúak szexuális befolyásolását tiltó törvény ellen?
3. Nem kóveteltétek többször is a családi potlék emelését, és a prgresszív adót?
A tények, elvtárs, makacs dolgok.
Mi a szemünknek, fülünknek, tapasztalatainknak hiszünk, nem nektek.

Vadai hamisítva tolmácsolja Kövér beszédét.
Kövér beszéde elolvasható a mandineren.
Szerinte "magyar politikai osztálynak nincs egységes állam- és nemzetértelmezése, hanem alapvetően két – egymást gyakorlatilag kizáró – állam- és nemzetkép létezik a magyar politikán belül."
"A magyar politikai osztály egyik része önrendelkező államban és öntudatos nemzetben gondolkodik, másik része pedig az önfeladó állam és önmarcangoló nemzet politikai hagyományának jegyében cselekszik."
Ha valaki olvassa az ellenzéki pártok sajtóját, érzékelheti, hogy hatalomra jutásukhoz külső erők segítségét szeretik igénybe venni.
Érzékelhető sajtótermékeikben a boldogság, valahányszor olyan hírek érkeznek külföldről, melyek a magyar lakosság érdekeinek sérelmével járnak.
Ön elzárkózik a valóságtól, mint a kényszerképzetes elmebetegek, akik elvetik a valóság tényeit.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés