Nem akarunk újabb pártállamot

2021. november 27. 13:16

Szél Bernadett
MTI-OS
Kövér méltatlan arra, hogy egy magát legalábbis papíron demokráciának nevező ország házelnöke legyen.

Kövér László egy most kiszivárgott hangfelvétel szerint azt közölte a titkosszolgálatokkal, hogy mi, az ellenzék vagyunk a legnagyobb nemzetbiztonsági veszély az ország számára, és hogy számít rájuk, mármint a magyar titkosszolgálatokra abban, hogy Magyarországot megvédjék a magyar ellenzéktől. Kövér László számára láthatóan nem történt meg a rendszerváltás. Ugyanazokat a pártállami reflexeket produkálja, mint a kommunista rezsim funkcionáriusai. A most kiszivárgott hangfelvételeken a házelnöktől, Magyarország második legfőbb közjogi méltóságától (vagyis inkább méltatlanságtól) hallható kijelentések alkotmány-és törvénysértőek, a többpárti képviseleti demokráciával szemben a hatalom kizárólagos birtoklására való törekvést fejezik ki. Kövér László méltatlan arra, hogy egy magát legalábbis papíron demokráciának nevező ország házelnöke legyen.

Minden, a pártállamot a háta mögött tudni akaró, a plurális demokrácia mellett elkötelezett állampolgár szerint tűrhetetlen az a pártállami tempó, amivel Kövér és a Fidesz Magyarországot ismét egyetlen párt kizárólagos hatalmának akarja alávetni.A kommunista pártállami rendszernek leáldozott, nem akarunk újabb pártállamot, az ennek álmát dédelgető újkommunista vezetőknek pedig semmi keresnivalójuk felelős pozícióban.

Magyar országgyűlési képviselőként visszautasítom, hogy a magyar szolgálatokat a Fidesz ellenem és a magyar ellenzék ellen használja. Az ellenzék Magyarország része. Jobb helyeken ezt követően az egész kormány távozna. Én mindent megteszek a változásért és erre hívok mindenkit. Nem akarunk pártállamban élni.

(MTI-OS)

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 48 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ha nem akarsz, akkor ne közösködj kommunista utódpártokkal. Ilyen egyszerű.

A nemzeti szuverenitás az egyik legfontosabb érték. Az ellenzék ezzel szórakozik.
Ez az, ami megengedhetetlen. Mindannyiunk ellen irányul.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés