Márki-Zay a BBC-nek: Engedélyezzük az azonos neműek házasságát

2021. november 24. 15:02
A baloldali miniszterelnök-jelölt szerint szorosabb európai uniós összefogásra lenne szükség, beleértve egy „európai FBI” létrehozását is.

Márki-Zay Péter a BBC Hard Talk című műsorában vendégeskedett. Stephen Sackur riporter a politikust kaméleonnak nevezte, akiről nem lehet tudni, hogy pontosan mit is akar. Márki-Zay szerint a valódi kaméleon Orbán Viktor, aki egyházellenes liberálisból lett keresztény. Úgy véli, az értékrendjével azokat is meg tudja szólítani, akik korábban a Fideszre szavaztak, mára azonban kiábrándultak belőle.

Azonos neműek házassága, európai FBI, euró bevezetése

Márki-Zay Péter elmondta, hogy mindenképpen támogatja az azonos neműek házasságát. Ez nincs ellentétben hitével, ugyanis a polgári házasság egy polgári jogi aktus. A bevándorlás kérdésében szerinte Orbán Viktor tettei és kijelentései ellentmondók, ugyanis Márki-Zay úgy véli, hogy a magyar miniszterelnök az, aki rengeteg vendégmunkásnak ad letelepedési engedélyt, mert ez az ő és az általa támogatott német autógyárak érdeke.

Saját magát föderalistának nevezte, és közölte:

szorosabb európai uniós összefogást szeretne, beleértve egy „európai FBI” létrehozását is.

Bár a jövedelemadót továbbra is alacsonyan szeretné tartani, de igazságosabb adórendszert szeretne megvalósítani, valamint olyan erős költségvetési szigort, hogy bevezethető legyen az országban az euró.

Márki-Zay Péter jó szívvel ajánlja a zsidó származású választóknak is, hogy a párt korábbi kijelentései ellenére szavazzanak a jobbikos jelöltekre. Hozzátette: ha nem szabadulunk meg a korrupciótól és a megfélemlítéstől azokban a szektorokban, ahol a Fidesznek a választások esetleges elvesztése után is megmarad a hatalma, akkor a mostani kormánypárt továbbra is lopni fog. Éppen ezért szerinte nem elegendő a kormányt leváltani, az egész rendszert le kell váltani. Csatlakozni fog az ország az Európai Ügyészséghez, és valamennyi bűnözőt vád alá kell helyezni – közölte.

Fotó: Ficsor Márton

Összesen 209 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csupa népszerű intézkedés megint lol

A "katolikus" MZP eretnek téziseket vall. Papíron "katolikus", ténylegesen neomarxista-liberális. Farizeus hazudozó.

Na, kinek csábító ez a program, kedves ellenzéki kommentelők?:-))))

A magyar választási rendszerrel sincs tisztában?
Valaki szóljon már ennek a félnótásnak, hogy csak Gyurcsány jóváhagyásával van bármi esélye a miniszterelnökségre, meg utána BÁRMIRE.

Sajnos nem alaptalan a felvetésed. Heisler a zsidóság árulója, a magyar zsidóság egyedüli hiteles képviselője az EMIH. Hosszú lennek annak felsorolása, hogy miért szavazok konzervatív zsidóként a jelenlegi kormányra, de bármelyik normális, gondolkodásra képes ember számára ez nem igényel különösebb indoklást.

Sajnos a zsidó származású balliberális értelmiség is - amely kollaborációra lépett a nácikkal - a haza, a nemzet, a zsidóság, a magyarság árulójának tekinthető. Az Orbánnal, a katolikusokkal, , s más nem zsidó vallásúakkal, az egyszerű mucsai, genetikai alattvaló magyarokkal - csak idéztem a balliberális zsidó értelmiség minősítéseit - szembeni gyűlöletük okán a zsidóság egy része is felzárkózott MZP mögé, s elvtelenül, gerinctelenül rá fognak szavazni.

Ami MZP politikai étlapján szerepel az egy felelősen gondolkodó ember számára egyenlő az ország elpusztításával, minden hagyományos értékrend, vallási, kulturális, nyelvi, identitásbeli , családi kötőszövet lebontásával, az ország gazdasági kiárusításával. Egy az egyben az amerikai liberálfasiszta forgatókönyv hasonmása, a józan többségi érdekek sárba tiprása, a szűk kisebbségi érdekeknek,, a devianciáknak való alárendelése.

Akinek eddig kétségei voltak MZP, az őt mozgató globális nagytőke szándékairól, az már talán belátja, hogy nem Orbán Viktornak hívják az ország ellenségét, hanem MZP-nek, aki mocskosabb kiszolgálója a nemzetközi nagytőkének, mint voltak annak idején Moszkva hűbéresei a magyar kommunisták. Elvtársak, aki még él közületek, s ott politizál a DK-ban, ébredjetek Ti is. Egy magára valamit is adó DK-s, MSZP-s, PM-es, LMP-s politikus, szimpatizáns nem szavazhat MZP-re, nem szavazhat saját családja gyilkosára.

Amennyiben Orbán marad, úgy továbbra is szidhatjátok majd, de ha megszavazzátok MZP-t, a Ti szátokra is szájzár kerül, a helytartó a földbe tapos Titeket, szabadjára engedi a külföldi rablókat, s a szomszédotok nem magyar lesz........aki majd megver Titeket, a gyermekeiteket, s leveri a fejetekről a kipát, s még örülhetünk, ha nem dobnak ki bennünket az ablakon.

Érik egy újabb Donáth Anna-interjú. :))))))

LOL

Egyébként ilyenkor mindig az ugrik be: NEM LEHET, HOGY EZ AZ MZP FIDESZES ÜGYNÖK?

Nem fér ki. :)))))
Már annyi nagy mondása van.

Vagy sokfajta plakátot kell gyártani.

MZP-re enyhe meghatározás, ha azt mondjuk, hogy elszabadult hajóágyú. Miket találna ki, ha hatalomhoz jutna?

Kezdem azt hinni, hogy azért csinálja ezt, hogy az emberek örüljenek KlánKlárinak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés