Elképesztő, hogy Márki-Zay szerint Magyarországnak fenntartható rezsicsökkentésre van szüksége

2021. november 24. 7:33

Kötter Tamás
Facebook
A rezsicsökkentés nélkül ma egy átlagos háztartás 380 ezer forinttal fizetne többet.

„Elképesztő, hogy Márki-Zay szerint Magyarországnak végre fenntartható rezsicsökkentésre van szüksége. Senki nem szólt neki, hogy már 8 éve, azaz két választási ciklus óta rendkívül alacsony áron jutnak a magyar családok a közművekhez? Ez elég fenntarthatónak tűnik.

Éppen energiaválság sújtja Európát és bizonyos elemzések szerint a Fidesz kormány által bevezetett rezsicsökkentés modellje nélkül ma egy átlagos háztartás 380 ezer forinttal fizetne drágább gáz-, víz- és villanyszámlát. A helyzet nevetségességét tovább növeli, hogy Márki-Zay »fenntartható« rezsicsökkentési elképzelése arra a nagy innovációra épül, hogy fogyasszunk kevesebb gázt, villanyt és áramot, így a számlánk is kedvezőbb lesz.

A XXI. században nevetséges, hogy olyan politikus akar miniszterelnök lenni, aki a lakossági energiaellátás stabilitását veszélyezteti. Tartsuk a baloldalt jó távol a kormányrúdtól, ha a jövőben is szeretnétek tölteni az Iphone-t!”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 38 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Márki-Zayt nem kötik a logika szabályai, meg a valóság tényei sem zavarják mondókáját, neki lehet akármit mondani.
Megtanulta a meredek dumát, amikor akármit mondhat következmények nélkül.
Úgy gondolja hogy bármilyen ökörséget/hazugságot állíthat, mert áldozatai többsége nincs abban a helyzetben, hogy kapásból megcáfolja a ökörséget/hazugságot, vagy nem fárasztja magát a valóság kiderítésével.

Csak annyit jegyeznék meg, hogy Hernádi ellen az a legfőbb vád, hogy vesztegetéssel szerezte meg azt a tulajdonrészt. És e felett valahogy elegánsan átsiklasz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés