A kötelező oltás elutasítása fontosabb ma bármilyen eszmei konfliktusnál

2021. november 24. 13:03

Szakács Árpád
erdély.ma
Az oltás úgy jött be az életünkbe, mint a mesében a kismalacokhoz a farkas.

„Látják, a vakcinagyártók felkészültek, az Európai Bizottság is csatasorba állt, Fauci kutatott Wuhanban, és már csak egy vírus kellett. Aztán, láss csodát, hamarosan megérkezett ez is, 2019-ben. És lám, mekkora szerencse és véletlen, 2020 végére pedig meglett a vakcina, amiről tegnap megtudtuk: nem tudjuk elkerülni, hogy végül mindenki megkapja. Az oltás úgy jött be az életünkbe, mint a mesében a kismalacokhoz a farkas. Először csak a maszkos fejével kopogtatott be az ablakon, majd bedugta az egyik lábát, majd a másikat, most már a harmadikat és a múlt héten jelezte, a negyediket is szeretné. Már most láthatjuk, ez egy génmanipulált farkas, ennek sok lába lesz. De még egyetlen farkas sem kéredzkedett be sehová csak melegedni. A tanulságokat pedig mindenki vonja le saját maga.

Itt van tehát a rekordgyorsasággal kifejlesztett vakcina, amiről nem tudunk semmit, aminek a szerződései titkosak. Mindegyik más, máshogy hat, de ma bármilyen állampolgár bemehet az oltópontra és választhat egyet, mint egy sört a kocsmában. Ezúton innen köszönjük Cristian Terhes román európai parlamenti képviselőnek, hogy felfedte az Európai Bizottság eljárását és továbbra is küzd azért, hogy a titkos részek megismerhetőek legyenek. Igen, ma már ott tartunk, hogy ha egy magyar ember az életével kapcsolatos fontos dologban vár támogatást, akkor európai szinten a román képviselőkben bízhat.”

Kép: Youtube-videó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 278 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A valóság cáfol:
Ma Magyarországon 12 kötelező oltást kap egy gyerek, amíg felnő. Ez ellen is pódiumra állt?

Felül egy vonatra, amelyikről kiderül, hogy egykerekű szekér, háromlábú, sánta lóval. Csak még nem volt ideje megnézni.
A hülyéje!

Az egyik legbátrabb újságíró ezúttal tévúton jár. Mert bár igaz az, hogy
van némi összeesküvés szag az oltások körül, de ez inkább csak az
oltások adminisztratív elismerése körül érezhető.

Viszont nem igaz az, hogy van egy tudatosan előállított művírus azért,
hogy az oltóanyaggyáraknak piaca legyen. BÁRMIKOR, ismétlem

B Á R M I K O R

és bárhol SPONTÁN kipattanhat egy addig nem látott fertőző betegség
és az pillanatszerűen jelenhet meg a világ számos pontján egyszerre.
Erre az oltóanyagfejlesztőknek ELŐRE készülniük kell olyan
technológiákkal, amelyek néhány hét vagy hónap alatt megoldást
jelentenek. Vagyis a technológia alapja legyen invariáns a kórokozóra,
a konkrét kórokozó szekvenálása után pedig csak a annyit kelljen
változtatni a technológián, mint mikor a hanglemezgyárakban
kicserélik a nyomómintát.

Szerintem...

Hát mindegyik. A fejünk azért ilyen nagy, mert a világ legnagyobb mikrocsipjeit vásároltuk a Szovjetuniótól.

Miért is nem csodálkozom, hogy ez az összeesküvés-fóbiás állt a magyar oltásellenesek élére.

Elolvastam az egész szokásosan dagályos szövegét. A nagy része arról szól, hogy milyen kutatókat tettek el láb alól, mert védőoltásoknak tulajdonítottak megbetegedéseket, sőt azt állítja, hogy a rákos megbetegedések is védőoltástól szaporodtak el, mert valamilyen majomsejt beépült az egyik oltás által az emberi génállományba (mert ez így megy ugye). Mindezt a 'szenzációs leleplezésekről' szóló bestsellerekből olvasta ki. (Ezek természetesen nem azért készülnek, hogy a szerzőik és a kiadóik minél nagyobb profitot zsebeljenek be a piacról, csak a gyógyszergyártók ilyen profithajhászók.)

A végén rátér a nagy leleplezésre: állítólag egy Fauci nevű amerikai összeesküvő vuhani laboratóriumából a sejtetés szerint szándékosan eresztették rá az emberiségre ezt a vírust, azért, hogy nagy üzletet csináljanak az oltásokkal. Következtetés: előkészítették az emberi történelem legsötétebb diktatúráját. "És rá kell irányítani a figyelmet arra, hogy az oltás mögött milyen terveket készítenek elő és hogy a háttérben minek az előkészülete folyik." Legnagyobb sajnálatomra a tervekről nem tudtam meg semmit. Biztosan lejárt a felszólalási idő. De "ébresztő magyarok".

"Tökéletesen idomított agyhalott tömegember" létemre azért megpróbáltam átgondolni, hogy jól tettem-e, hogy beolttattam magam vagy inkább kerestem volna "a rést", ahová el tudok bújni az oltás elől. Arra jutottam, hogy ezt a Faucit ki kellene dobni egy felhőkarcolóból, ha valóban ezt csinálta, ám attól még köztünk van a vírus, amely minden legyengült immunrendszerű embert halállal fenyeget. Összeesküvés ide vagy oda, nem nagyon lehet mást tenni, mint Fauci vírusa ellen beadatni Fauci oltását. Aztán majd figyeljük, milyen terveket készítenek elő ...

Ez annyira hihető! :D

Az oltás az állami szektorban dolgozók számára már kötelező. Miről beszélsz?

Kaptunk a nyakunkba egy olyan helyzetet, amit nem kívántunk, nem akartunk, nem kértünk de mégis itt van.
Ebben a helyzetben kell majd ndenkinek egyéni döntést hoznia, Árpádnak is. Feláldozza magát a vírus oltárán és hősi halottnak tekinti magát, vagy akar még néhány évet élni?
Ez az egyéni döntése kell, hogy legyen, ezért gusztustalan másokat befolyásolni a döntésük meghozatalában.

Izrael csak Pfizerrel oltott. Nálunk a túlnyomó többség máshoz is hozzáfért.
Szóval a konspiráció a zsidók ellen irányult elsősorban. Holokauszt tréning.

https://www.timesofisrael.com/..

Tehát a természetes eredet vagy a mesterséges eredet a választóvonal.
Alapvető logikával az utóbbit könnyebb kezelni, mivel a kifejlesztői az ellenszert is kifejlesztették már csak saját jól felfogott érdekükben.

Én nagyon megértő ember vagyok, de ez most nem a megértés ideje.

Szakács úr hosszas, érzelmes és dagályos felszólalásában egyetlen racionális érvet nem adott elő az oltás ellenében. Ha az autizmust és a rákot védőoltások okozták volna is - amely azért elég erős feltevés - az nem bizonyíték arra, hogy a szóban forgó oltások is súlyos kórokat fognak okozni. Arról nem is beszélve, hogy a védőoltások korát megelőző és az általánossá tételük utáni halálozási grafikonok összehasonlításához nem szükséges kommentár. A védőoltások az emberiség történetét alapjaiban változtatták meg. Aki ezt tagadja vagy bagatellizálja az nem vitaképes.

A szeretteink halála a legdrámaibb dolog, ami történhet velünk az életünkben. Egy vírus, amely száz emberből ötöt-nyolcat megöl, az veszélyes. Aki lebeszél másokat arról, hogy védekezzen ellene, az gyilkosságban részes, éppúgy, vagy még annál is jobban, mint aki rábeszél másokat az abortuszra. Mindkét agitátortípus az egyén szabadságjogára hivatkozik. Ilyen szabadságjog azonban a mai társadalomban nincs.

Régen nagyapa szabad választása volt, hogy éhínség idején családját mentesítve elment a mérgező barlangba meghalni. Ma többmilliós biztosításközösségben élünk. Azokat a nagyapákat, akik kórházba kerülnek hatalmas közös költségeket felemésztve, más betegektől (és a családjuktól) drágán kiképzett orvosokat és ápolókat elvonva gyógyítják. Nem hagyja ott a mentő, ha megtudja, hogy oltatlan. Pedig ez is lehetne 'szabadságjoga' a biztosításközösség azon tagjainak, akik megtették az elvárható óvintézkedéseket. Ha nem fizeti a serifet, védje meg magát. Ha nincs biztosítása, gyógyítsa magát, ne mások pénzéből gyógyítsák. Ugye ismerős? Ilyen rendszert akart a Feri miniszterelnök tucatévvel ezelőtt. Ajánlom, Szakácsék ennek fényében gondolják át a szabadságjogaikat.

No igen, ha tehetik. Azért mintha lenne némi különbség aközött, hogy aki megengedheti magának, az fizet az ellátásért vagy mindenki fizet.

"lehetetlen várólisták". A legtöbb nem lehetetlen, kivárható. A várólista még mindig 'demokratikusabb', mint ami előtte volt. Mert gondolom, azt még egy libernyák sem meri állítani, hogy Orbán előtt elegendő kapacitással és csili-vili kórházakkal működött az egészségügy. Na nem. Tetszik tudni mi volt? Az jutott be előbb, akinek 'kapcsolatai' voltak vagy többet tett a megfelelő zsebekbe. Mint a hiánygazdaságban a pult alatti termékek megszerzésekor. Ugye tiszta, hogy ezt nevezik korrupciónak? Mi a probléma Orbán megoldásával?

A lehetetlenről meg annyit, hogy ha nem lenne ennyi alkoholista és elhízott ember, akkor nem lennének ilyen hosszúak bizonyos listák. Ez nagyjából az a probléma, mint az oltáselleneseké. Vannak, akik nem teszik meg amit megtehetnének a betegségek megelőzésére és ezek ugyanahhoz a biztosítóközösséghez tartoznak és ugyanolyan feltételekkel, mint akik megteszik. És ők használják fel a közös biztosítás nagy részét, miattuk kell másoknak a fizetős kapacitásokat igénybe venni, ha gyorsan akarnak ellátáshoz jutni. A hosszú távú ösztönzés terén még lenne mit tenni, csak nem az amerikai módi bevezetésének sokkterápiájával, mert az csak a profitnak tenne jót és abba tömegek halnának bele.

Ezért aztán kényük-kedvük szerint változtathatják meg egyoldalúan a munkaszerződést. Na persze.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés