A (krumpli)király meztelen: erkölcs- és illemtanórák Jakab Pétertől

2021. november 24. 17:17

Szabó Gergő
PestiSrácok.hu
A híres népnevelők elbújhatnak Jakab mellett, aki borkaizik, szájerezik, kereszténységről és a magyar becsületről perorál, de igen harsányan ám!

„A magyar társadalom erkölcsi jobbítása rendkívül komoly és tiszteletteljes vállalás, a feladaton pedig több évszázad alatt rengeteg elhivatott magyar államférfi dolgozott több-kevesebb sikerrel. Egészen mostanáig nem volt meg a nagy áttörés, azonban Jakab Péter, a Jobbik elnöke már megjelenésével »tekintélyt és tiszteletet parancsol«, levegőnél súlytalanabb szavai pedig igazán teljessé teszik a hordószónok portréját. A híres népnevelők elbújhatnak Jakab kartárs mellett, aki borkaizik, szájerezik, kereszténységről és a magyar becsületről perorál, de igen harsányan ám! Majd amellett, hogy a saját pártját is darabokra zúzza, és a demagóg DK szintjére süllyesztve áttolja a baloldalra, egyben helyzetbe hozva Gyurcsányékat, még az erkölcsi fertő mocsarába is belelép szivárványos bakancsával, ezt követően pedig még neki áll feljebb! Ilyen ez a popszakma, Jakab hangszere azonban falsul van hangolva, és egyre többen hallják a fülsértő kakofóniát, mely a Csóka utcai lakásból szüremkedik ki.

***

Sokszor csak legyintünk, amikor Jakab tanítómester szinte heti rendszerességű bohóckodását halljuk, pedig érdemes megálljt parancsolni neki, és időben lerántani a leplet a demagóg krumplikirályról, hogy minél többen megismerjék az igazi énjét. Ebben ő segít most a legtöbbet. A Jobbikról bő egy évtized alatt sok mindent el lehetett mondani, de az utóbbi évekig legalább baloldalinak nem nevezhettük őket. Sőt, emlékezzünk arra, hogy bizonyos gondolataikat sok kormánypárti szavazó is szimpatikusnak tartotta, az országromboló baloldalt pedig egyetlen jobbikos sem választotta volna szövetségesééül akár még 2014-ben sem. Ezen változtatott a minden jobboldali-keresztény elvet feladó Jakab Péter, akinek a legnagyobb bűne, hogy ismét helyzetbe hozta a balliberális blokkot. Úgy vált tehát ez a Janus-arcú párt szélsőjobboldaliból baloldalivá és elvtelen demagóggá, mint ahogy a »kisnyilasnak« tűnő Jakabból lett Gyurcsány szekértolója, a DK mellett végletekig kitartó csinovnyik. Így főzte a paprikás krumplit és ette a parizert a nép nagy barátja, aki országjárás közben néhány kilométernyi útra azért lecserélte a luxusautót egy lepattant verdára, hogy megmutathassa: a nép közül való. E logika mentén tökéletesen érthető az is, hogy a keresztény erkölcsök mellett kiálló Jakab hogyan bukkan elő gyanakvó fejjel egy Csóka utcai »fedett« lakásból kora reggel a »kabinetfőnökével«, miközben a kampányban előszeretettel közös képen szereplő gyermekei Miskolcon aludtak édesanyjukkal, Jakab Péter feleségével. Miközben a nemzet megmondója teljes intenzitással a Csóka utcában dolgozott.”

Nyitókép: Mandiner-videó

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Dolgozott, de nem úgy, mint Borkai. Erről bővebben nem beszélt. Így csak találgathatunk, hogy nem jön be nekik a kutyapóz.

A feleségét sajnálom, - bár sejthette női megérzés - akinek óvodába, iskolába kell vinnie a gyerekeit. Na meg amíg Jakab hancúrozik, ő három gyerekéről gondoskodik naponta - egyedül.

"Magánügyben nem nyilatkozom, keressék a férjem

– mondta meglepő visszafogottsággal."

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés