A Fidesz súlyosan károsítja az Ön és környezete pszichés egészségét!

2021. november 24. 20:24

Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook
Múlt héten megint kaptam egy szponzorált hirdetést szerencsétlen Sára Botondtól.

„A FIDESZ SÚLYOSAN KÁROSÍTJA AZ ÖN ÉS KÖRNYEZETE PSZICHÉS EGÉSZSÉGÉT!

Múlt héten megint kaptam egy szponzorált hirdetést szerencsétlen Sára Botondtól. Arra invitált, hogy kövessem be pozitív józsefvárosi hírekért. Ugyanaznap posztolt arról, hogy tartott egy fórumot a híveinek, ahol megbeszélték, hogy minden rossz. Érdekes definíciója a pozitív híreknek, de ez alapján nincs csodálkoznivaló azon, hogy szerintük amit a Fidesz csinál, az elfogadható kormányzásnak.

Ugyanakkor azért egy kicsit el is gondolkodtat ez a dolog. Elgondolkodom azon, mennyire rossz lehet fideszesnek lenni, és hálát adok, hogy nem vagyok az. Iszonyatosan lehangoltak tudnak lenni és mindent apokaliptikusnak látni, ha éppen nem narancssárga a vezetése a településnek, ahol laknak. Ez a fajta abszolutista hozzáállás az élethez igazán káros tud lenni, józsefvárosi fideszfanatikusok serege válhatott képtelenné arra, hogy a legkisebb boldogságot lelje az életben, ami valószínűleg nem tesz jót a lelki egyensúlynak. Ilyenkor azért elfog egy sajnálat.

Fideszes politikusnak meg pláne fárasztó lehet lenni. Hiszen olyankor képben vagy arról, mi folyik a környékeden (jó, Sára Botondról még elhiszem, hogy nincs), de központilag köteleznek azt hazudni, hogy itt bizony apokalipszis van és még rosszabb lesz, ha az ellenzék kormányra kerül. Hivatalból depressziósnak és borulátónak lenni, az mégis mekkora teher lehet a léleknek?! Mindenkinek az az érdeke, hogy mihamarabb elmúljon ez a nyomasztás. Majd áprilistól...”

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

rajtad mindig jót röhögök, kellesz ahhoz, hogy konzervatív zsidóként ne inogjak meg hitemben, hogy megmaradjak Fidesz szavazónak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés