„Szép új” liberális baloldali világ

2021. november 23. 12:33

Volner János
tge (Facebook)
Avagy el a kezekkel a gyerekeinktől!

„Döbbenetes folyamatok zajlanak tőlünk nem is oly távol, a »nyugati demokrácia« egyik fellegvárában, Franciaországban. Az ember elolvassa a legújabb francia híreket, aztán ismét, majd harmadjára is s nem akar hinni a szemének. Közben érzi, hogy a mély megdöbbenéssel párhuzamosan a vérnyomása is folyamatosan emelkedik. Mint ismeretes, a francia köztelevízió, tehát francia adófizetői pénzekből fenntartott média-csoport dedikáltan gyermekeknek létrehozott két csatornája is LMBTQ propagandát fog sugározni.

A francia Lumni és Okoo gyerekeknek szóló alcsatornákon már a hétvégétől elérhető az a vegytiszta LMBTQ-propaganda sorozat, mely egy nemváltás alatt álló 12 éves transznemű, transzgender lány állítólagos iskolai beilleszkedéséről és az azzal járó bonyodalmakról szól. Micsoda? 12 éves transznemű lány? Nincsenek szavak, melyekkel leírható lenne az LMBTQ propaganda legmélyebb bugyrából előhozott témaválasztás, de a fekete leves csak ezután jön! Az egész »Első Nap« című sorozatban megjelenő karakter története teljes mértékben igaz történeten alapul. A transznemű gyerekszínész, Evie Macdonald személyes történetét jelenítik meg az LMBTQ sorozatban. Evie fiúnak született, akinek szülei az Ethan jellegzetes fiúnevet választottak. Majd akkor Ethan fiúként úgy döntött kétéves (2) korában (Hogy mikor? Nem ez nem elírás, kétéves korában), hogy ő bizony innentől lányként, női testben szeretne tovább élni.

Ethan egészen kilenc (9) éves koráig (igen, szintén jól olvassák) várt a nemváltással és az azzal járó súlyos orvosi beavatkozásokkal. Ezt követően vette fel a jelenleg is használt Evie nevet. Megdöbbentő, de franciáknak ezt is sikerül még fokozniuk. Valósággal letaglózza az embert, hogy a France Télévisions a kőkemény LMBTQ propagandát tartalmazó sorozatát a Gyermekjogok Világnapján indította el. És milyen magyarázattal szolgáltak a franciák? Hogy egyre több gyermeket érintő jelenségről van szó. Hogy micsoda? Ezt komolyan gondolják? Na, ilyenkor érdemes az embernek megmérni a vérnyomását, majd a hirtelen fellépő keringési problémák elkerülése végett azonnal megnyugodni. Tényleg egyre több 10 év alatti gyermek dönt arról, hogy ő bizony nemet szeretne váltani? Elképesztő.”

Nyitókép: Volner János Facebook-oldala

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés