Varga Mihály saját dolgozószobájában avatott fel egy mátészalka melletti fecskendőgyárat

2021. november 23. 14:44

Hadházy Ákos
Facebook
A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, de a kérdéses üzemben valójában semmilyen termelés nem folyik.

„Akár nevethetnénk is azon, hogy Varga Mihály SAJÁT DOLGOZÓSZOBÁJÁBAN AVATOTT FEL EGY MÁTÉSZALKA MELLETTI FECSKENDŐGYÁRAT, miután megtekintett egy kamu videót a nem működő üzemről a gyár tulajdonosával (aki korábban már eltüntetett sok milliárd, geotermikus erőművekre adott állami támogatást). Egy tábla előtt vágtak át egy szalagot a szobában... Az azonban nem vicces, hogy a szalagátvágás még áprilisban megtörtént, de a gyárban jelenleg SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK!

Végképp nem nevetünk, ha tudjuk az alábbiakat:

- A cég 1,5 MILLIÁRD FORINT TÁMOGATÁST kapott az Önök pénzéből.

- UGYANEZ A CÉG 2 milliárdos támogatásból NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Mosonmagyaróváron, 5 milliárd EU-s pénzből NEM ÉPÍTETT geotermikus erőművet Battonyán és 400 millió EU-s támogatásból nem épített geotermikus fűtőművet Kiskunhalason.

- A miniszter urat rútul becsapták: a gondosan összevágott, közeli snittekből álló filmen dolgozik ugyan néhány gép, DE A KÉRDÉSES ÜZEMBEN VALÓJÁBAN SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYIK.

- Erről személyesen győződtem meg a Mátészalka melletti Kocsordon. Az »üzemben« a portáson kívül két embert találtam, szemmel láthatóan SEMMILYEN TERMELÉS NEM FOLYT. A kaput zárva találtuk, de a készséges portás beengedett. Az üzemcsarnokban ott voltak a videón látszó gépek, de nem működtek és alapanyagoknak sem volt nyoma. Az egész üzemben két ember tartózkodott, nem örültek nekem, az egyikük el akarta venni a telefonomat. Pedig csak be akartam számolni az örömhírről, hogy a másfél milliárd forint az adófizetők pénzéből milyen jó helyre ment.

- Ha jobban megnézzük, a propagandavideón is látszik, hogy az átadott gyár áprilisban sem működött. Egy-egy felvillanó snittből látjuk, hogy néhány gép valóban van ott, de alapanyag, végtermék, munkások nélkül

- Mátészalkán sincsen még működő gyár, csak egy nagy csarnok áll félkészen. Ott megjelent a tulajdonos is, akit végre kérdezhettem a geotermikus erőművekről is (a szürreális beszélgetést rövidesen be fogom mutatni).

- Az egész beruházás értelmét megkérdőjelezi, hogy röviddel ezelőtt einstandolták, majd hagyták tönkremenni az ugyanilyen orvosi eszközöket magas minőséggel gyártó Dispomedicor Zrt. gyárát:

https://24.hu/.../08/04/dispomedicor-felszamolas-kormany/

Majd 1,5 milliárdot adnak egy svindler cégnek, hogy csináljon egy ugyanilyet...

Varga Mihály posztja itt:

https://www.facebook.com/.../a.3475140.../10160744465113776/

A kamu videó a kamu gyárról pedig itt:

A geotermikus szellem erőművekről a HVG cikkében olvashat:

https://hvg.hu/.../20210227_Elgozolgo_milliardok...”

Fotó: Hadházy Ákos, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 64 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hadházy, Márki-Zay Péter harmadunokatestvére, a baromállat(orvos) gátlástalanul hazudozik.

Hadházy engedély és az előírt védőfelszerelések nélkül, az üzemvezető kérése ellenére behatolt egy kocsordi üzembe, ahol kamerázni kezdett, provokálta, zargatta az ott dolgozókat, többszöri felszólításra sem hagyta el az üzem területét, amíg rendőrt nem hívtak rá.

Ne bántsátok, vidéki ismerőstől hallottam, hogy már az állatorvosok is szégyellik, hogy ez a primitív bunkó a kollégájuk.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés