Perintfalvi Rita el tudja képzelni, hogy családügyi miniszter legyen

2021. november 23. 21:02
A teológusnő egy rajongói hozzászólás hatására komolyan elgondolkodott a lehetőségen, és rögtön programot is hirdetett: „A család, az család”.

„LEHET, HOGY ELJÖN MÉG AZ A IDŐ! Miért is ne jönne!?” – ezzel a mondattal posztolta Facebook-oldalára Perintfalvi Rita egy rajongója kommentjének fényképét. A „rajongó” az említett hozzászólásban úgy fogalmazott:

„Rita a lelki VEZETŐNK! Kezdeményezem, legyen ő a következő Családügyi-miniszter!” (sic!)

Eszerint az önmagát elsősorban teológusként és íróként meghatározó Perintfalvi azt vizionálja, hogy egyszer ő lehet Magyarország családügyi minisztere, és nem is állt meg itt, rögtön programot hirdetett. Perintfalvi azt írta, miniszterként ugyanazt mondaná, amit a Szivárványcsaládokért Alapítvány számára írott üzenetében megfogalmazott:

„Pedig ahol a gyermekvédelem valóban fontos, ott megértik, hogy mi szolgálja a gyermekek javát. Egy olyan családi környezet, ahol a gyermek megtapasztalja a legfontosabbat, ami emberré teszi őt, vagyis azt, hogy milyen szeretve lenni, hogy aztán később ebből az élményéből kiindulva ő maga is képes legyen másokat szeretni. Mert akkor lesz értelme az életének, hiszen megtanulta azt, ami a legfontosabb. Ha egy család képes ezt megadni, akkor az egy teljes értékű család, függetlenül minden mástól. Mert a család az család.”

„#csaladazcsalad És a szeretet #ugyanaz.” – tette még hozzá a legújabb LMBTQ-kampány szlogenjét zárásként.

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jézusom, ments meg a Sátán ügyködésétől!

Na, mi is a család nektek, ballibek?

A pofám leszakad, családügynek nevezni a család szétverési minisztériumot. Tisztára, mint Orwell 1984-ének Szeretet minisztériuma.
Orwell 1949-ben meghalt, pedig ezek már akkor is ezek voltak.

De kishitű, miért nem miniszterelnök?

Totál elmebeteg a néni ez már biztos.

Ezúttal is hadd gratuláljak az ún. jobbikosoknak... hogy a kormányhatalom küszöbére juttatták ezeket az elmebetegeket...

Úgy beszélsz hozzá, mintha lenne értelme! Ezeknek a gyerek hobbi és soha sem érezték a családot egy biztos helynek. Nem is tudják, hogy mi az.

Őt is a Balsors tartogatja számunkra?

Ez a nő egy párhuzamos valóságban él. A vallás szerepe kisebb, mint valaha, de ő kiírta magát.

Nem lehet tragikus esetekből általánosítani. Ahol emberek vannak, ott bűn is van, de nem a bűn a jellemző. A szülő-gyermek viszonyról is ejthetett volna szót, mert a gyermek bántalmazások elleni védekezés alapja az AZONNALI védelem kérés.

Avagy: a baloldali hülyeségnek nincsen határa...

Csak figyelem......a mandiner politikai irányváltását, igazodását. Naponta a képünkbe tolják a buzikat, s ezt a hülye picsát is....meg egy sor abszolút érdektelen témát, figurát. Nem kellene a szerkesztőséget lecserélni?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés