Miután Márki-Zay alaposan lejáratta magát, hirtelen előkerült Gyurcsány Ferenc

2021. november 23. 16:19

Kontra
Facebook
A gazda így elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen.

„Miután Márki-Zay alaposan lejáratta magát, hirtelen előkerült Gyurcsány Ferenc

A DK elnöke elegendő időt hagyott arra, hogy Márki-Zay megszólalásaival kötelet fonjon saját miniszterelnöki vágyainak a nyakába. Az átmeneti jelölt többször is megbotlott a kusza gondolataival. A gazda így elérkezettnek látta az időt, hogy visszatérjen.

Gyurcsány Ferenc hosszú szünet után újra hallatott magáról. Az előválasztási verseny közben igen aktívan használta a közösségi médiát, Márki-Zay Péter győzelme (»győzelme«) után azonban hirtelen elhallgatott. Néhány órája a közösségi médiában arról osztott meg egy bejegyzést, hogy a kisfia iskolájában részt vett egy gasztrokulturális eseményen. Fánkot sütöttek.

Ferencet azonban nem a konyha környékén gomolygó sütő rum illata csalogatta a fényre. Persze, kézen fekvő, hogy a balul sikerült szardíniai nyaralás után Gyurcsánynak rengeteg pótolnivalója akadt a legkedvesebb hobbiját illetően, azonban szenvedélyének mégiscsak az Apró-villa takarásában hódol legszívesebben, esze ágában sincs arról nyilvános posztot készíteni. Tisztán taktikai okai voltak az időszakos háttérbevonulásnak.

»Sose szakítsd félbe az ellenséget, ha éppen hibát követ el.«

Szól a Napóleonnak tulajdonított mondás. Gy. Ferenc és Ferencné valószínűleg tökéletesen ráérzett arra, hogy amennyiben egy nap szeretnének Márki-Zay Pétertől megszabadulni, mindössze annyit kell tenniük, hogy engedik beszélni, szerepelni. Ne terelje el semmi a figyelmet a baloldali messiásról.

Gyurcsány valószínűleg már jó ideje felmérte, hogy Márki-Zay, ha kinyitja a száját, egyszerűen nem tud nem hibázni. Az »új ember« megérkezése utáni kegyelmi időszak a vártnál is gyorsabban véget ért, azonban a kínos megszólalások örökre velünk maradnak. Hagyni kell a hólyagot megnőni, hogy egy napon, amikor a szövetségeseinél kezdeményezi Márki-Zay »karácsonyosítását«, akkor ellenkezés nélkül mindenki felálljon mellöle.

Cikk a témában: https://kontra.hu/hova-tunt-gyurcsany-ferenc”

Fotó: Valeria Mongelli / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Donáth Anna már üzent MZP-nek az itt is közölt Telex-interjúban. Populistának nevezte, ami az egyik legélesebb vád. Ez a róka fogta csuka, s a csuka fogta róka esete politikia változtaban: az ellenzéki hatpárti kényszerházasságnak egy újabb púp van a hátán. A korábban a hat párt tanácskozására be sem engedett MZP "elnökölt" a kampánytanácsuk megalakulásakor...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés