Hadházy Ákos ismét lyukra futott

2021. november 23. 14:39

Varga Mihály
Facebook
Egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.

„Hadházy Ákos, akit még a Gyurcsány-show nyertese is csak »szent őrültnek« nevez, ismét lyukra futott: egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.

Engedély és az előírt védőfelszerelések nélkül, az üzemvezető kérése ellenére behatolt egy kocsordi üzembe, ahol kamerázni kezdett, provokálta, zargatta az ott dolgozókat, többszöri felszólításra sem hagyta el az üzem területét, amíg rendőrt nem hívtak rá. Most pedig kamuvideóról beszél és nem működő gyárról terjeszt álhíreket.

Nézzük a tényeket:

Hadházy Ákos egy háromlépcsős, 10 milliárd forintos egészségipari beruházás-sorozatot támad, amelynek első lépcsője már elkészült Kocsordon, 1,9 milliárd forint értékben.

Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben nincs termelés. A valóság ezzel szemben az, hogy a gyárban már több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártottak, csak a miskolci kórházba 45 ezer darab orvosi eszközt szállítottak.

Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben senki nem dolgozik. A valóság ezzel szemben az, hogy a robotizált üzem 10 embernek ad munkát, a termelés folyamatos.

Kamuvideót nem a kormány, hanem a baloldal szokott készíteni, ajánlom figyelmébe Korózs Lajos képviselőtársa munkáját, amelyért azóta sem vállalták a felelősséget.

Érthetetlen, hogy Hadházy Ákos, akit a baloldal »elszámoltatási biztosnak« jelölt, tudomást sem vesz az egyre súlyosabb Városháza-botrányról, helyette gyári munkásokat provokál és vesz videóra. Az általa támadott beruházás része annak az Egészségipari Támogatási Programnak, amellyel Magyarország önellátóvá vált a legtöbb egészségügyi termékben, 87 milliárd forintnyi beruházás valósul meg és közel 6000 munkahely megőrzése vált biztossá.”

Fotó: Varga MIhály

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 83 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ismerek egy céget, aki ilyen komplikált high-tech fém eszközöket gyárt a német piacra.
A műhelyben alig van ember, aki ott van az időnként berak egy-egy vasdarabot a négydés maróba vagy valami más masinába, elindítja a programot a gépen, aztán majd valamikor kiveszi a megmunkált terméket.
A tulaj azt mondja, hogy a drága emberei otthonról dolgoznak, ők azok, akik a gépeket felprogramozzák, akik a célgépre az adott termékre való programot megírják. Ők felügyelik a gyártási folyamatot is.
Manapság a gyártáson csak pár betanított munkás dolgozik, a gyártás előkészítésen meg mérnökök hada.
Távolról.

Ha én ott dolgozom, megfogtuk volna és kivágjuk, mint a macskát szarni. Veszélyeztette az üzemmennetet, ennyi.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés