Márki-Zay elmondta: kampánya jelentős részét Bige László finanszírozhatja

2021. november 22. 17:28
Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje szerint lehetséges, hogy a kampány tizedét, vagy ötödét a baloldali oligarcha fogja anyagilag támogatni, Márki-Zay eddig ötmillió forintot kapott Bigétől.

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, Bige László egy interjúban jelentette be, hogy anyagilag támogatja Márki-Zay Péter kampányát. A baloldali oligarcha egyenesen úgy fogalmazott, „annyit adok Márki-Zaynak, amennyit kér”, és azt is elárulta, hogy Márki-Zay már az előválasztáson is „kért némi aprót”. A GVH által gigabírságot kapó, de azt be nem fizető Bige támogatásával kapcsolatban Márki-Zay Péter is megszólalt vasárnapi Facebook-bejelentkezésében. 

Bige László „némi aprója” ötmillió forintot jelentett

„Ötmillió forintot utalt nem nekem a kampányszámlámra, hanem az MMM számlájára, amit természetesen nagyon köszönünk” – árulta el videójában az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje.

Márki-Zay utalt arra, hogy a jövőben is szívesen elfogadja Bige Lászlótól a támogatást, s hozzátette, hogy telefonon egyeztetett az oligarchával, akivel viszont konkrét összegről nem beszélgettek. Márki-Zay szerint bár a kampány egészét nem fogja Bige finanszírozni, de, mint fogalmazott

lehetséges, hogy a kampánynak egy jelentős részét igen. Hogy ez a kampány költségeinek a tizede lesz vagy az ötöde lesz, ezt nem tudjuk mi”.

Az ellenzéki miniszterelnök-jelölt hozzátette: „nyilvánvalóan, hogyha egy általunk eltervezett nagyon erős, nagy kampány lesz, akkor valószínűleg egy kisebb részét fogja támogatni Bige László.”

Bige László mellett egy másik magyar milliárdos, Bojár Gábor, a Graphisoft alapítója is támogatja Márki-Zayt. Bojár Gábor 28,6 milliárd forintos vagyonával a 49. leggazdagabb magyarnak számít.

***

Bige László portréját ide kattintva olvashatja, a baloldali oligarcháról szóló Mandiner Reakció videóját pedig az alábbiakban tekintheti meg:

Nyitókép: Facebook

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt tudjuk. Mit kap cserébe?

Bige is a a Soros-alapítványtól érkezett a politikába?
Vagy az a Fidesz vezérkara volt?
Csak kérdezem.

Jah, hogy már elmúlt!
Ld.: Gyalog galopp

Nagyon hasonlít rá a fizimiskája.

MZP és az ellenzék kampánya már most láthatóan vesztes pozícióba szalad: nincs az a pénz, amivel győzelemre lehetne vinni a rezsiemelést, a migránsok beengedését stb.

A MMM nem párt. Lehet, hogy pont ezért......

Ez az a MZP-féle hazugság, amit szolgaian átveszel tőle.: átértelmezné a migráció jelentését. DE a 2015 óta tartó milliós afrikai migráció-beözönlés ellen Orbán lép fel, nem MZP. S ezt a szavazók nagy többsége is tudni fogja áprilisban.

@nick89
hülye vagy kisfiam
...Sorosozás a magadfajták szájából enyhén szólva ciki
gyuribátyád azt hitte hogy megveszi a Fideszt pár fénymásolóval
Bige meg szarrálopta magát a privatizácón közben

Jav.: Péztároslőrinc meg szarrálopta ....stb

Minden párt kap az országtól pénzt. Ezt nem tudtad? Ilyen tudatlanságtól vigulnak a tolvajok.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés