Várkonyi Andrea doktor megjelentette életmód tanácsadással foglalkozó könyvét

2021. november 22. 22:04

Schilling Árpád
Facebook
Te meg az a gázszerelő, addig nyaltátok a király lógóját, amíg az rátok nem fröccsentette a jólétet.

„Várkonyi Andrea doktor megjelentette életmód tanácsadással foglalkozó könyvét, amelyben a következőt írja: »Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért. Mondom: de jó, hogy észrevetted! Látod, nem azért papolom, hogy tanuljál, mert mindenáron nevelni akarlak, hanem azért, hogy felnőve majd dönthess úgy, hogy te nem egy hivatalban akarsz ülni.« Nem, nem unott arccal ülnek ott az emberek, hanem fáradtan és reményvesztetten, mert ők is tanultak és hajtottak, de ezt a kutya sem honorálta nekik. És a te lányod sem azért fog majd milliókat keresni, mert annyival különb lenne náluk, hanem, mert a te lányod. Te meg az újdonsült urad, az a gázszerelő g..iputtony, addig nyaltátok a fenséges király lógóját, amíg az rátok nem fröccsentette az összes jólétet, meg csillogást, meg márványlépcsőt, meg dubai lakosztályt. Azok az emberek abban a közintézményben dolgoznak, és szenvednek, mert a király nem méltatja őket figyelemre, nem úgy mint téged, meg azt az egybites agyú csávódat, aki - veled együtt - azt akarja elhitetni a világgal, hogy a tehetsége juttatta oda, ahova, nem pedig az EU-s támogatások magánosításában játszott szerepe. Andrea, nem vagy egyedül, vagytok még jó páran, akik a szart dagasztjátok milliárdokért, de legalább legyen már benned annyi jóérzés, hogy a saját végtelen szerencsédet nem a dolgozó emberekhez méregeted. Aljas vagy, szemérmetlen, cinikus némber. Te meg a férjed, több kárt okoztok ennek az országnak, mint bárki más! Azt mered írni, hogy az egyedülálló anyák tutyimutyi férfiakat nevelnek? Ennyi benned az együttérzés a nőtársaiddal, akiket elhagyott a férjük, és akik egyedül nevelnek meg dolgoznak? Miből vagy te, ember? Aki a könyvedet megveszi, aki a tévédben (TV2) szerepel, aki együtt nyalja azt a nagy lógót, az mind a cinkostársad ebben az undorító virtsaftban! Ha van igazság, egyszer még megbűnhődtök azért, mert egy egész országot használtatok a saját szórakoztatásotokra. Addig meg csak heverj édesen a nagy macid szőrős mellkasán, ahogy írod. Na, csá!”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ki a cikkíró? Értelmiséginek tartja magát? Ilyen stílussal? Az ilyen emberek rombolják a közbeszédet nem kicsit, nagyon, miazhogynagyonis!
Nagyon sajnálom, hogy sok hozzászóló átvette ezt a buta, kulturalatlan, agresszív, irigy, közönséges.......stb stílust!
A cikkíró ott van, ahol......de ne vegyék át a stílusát, ne alázzák meg saját magukat, ne fussanak bele az utcájába és ne hagyják magukat manipulálni.

Igen. Meg ha jogos is a felhaborodasunk, uralkodjunk magunkon és ne sullyedjünk az ő szintjükre.

Ez a házaspár jelképezi az ellenzék gyatra színvonalát.

Valszeg Franciaországban élnek. A nő videói alapján nagy szegénységben, lepusztult lakásban élhetnek.

Nincs már schilling. Euró van, nem tudtad?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés