Két férfi megkéselte egymást Szekszárdon

2021. november 18. 17:11
Összevesztek, kést rántottak, hadonászni kezdtek, meg is sebesítették egymást.

Bejelentés érkezett szerda este a rendőrségre, hogy Szekszárd egyik parkjában többen összeverekedtek. A kiérkező egyenruhások a helyszínen elfogtak egy 38 és egy 52 éves helyi férfit, akiket előállítottak. A rendőrök a verekedés helyszínének közelében három kést is találtak, melyeket a férfiak dobtak el – olvasható a rendőrség honlapján.

Az adatgyűjtés és a kihallgatások során a nyomozók megállapították, hogy a két, egyébként jó ismerős előzetes szóváltásba keveredett. A férfiak kést rántottak, és hadonászni kezdtek, meg is sebesítették egymást. Mindketten könnyebben megsérültek a dulakodás közben. A nyomozók mindhárom tárgyat lefoglalták, melyeken vérgyanús szennyeződéseket is rögzítettek.  

A rendőrök a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett és súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt. 

Nyitókép: Police.hu

Összesen 17 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

" A férfiak kést rántottak, és hadonászni kezdtek, meg is sebesítették egymást. Mindketten könnyebben megsérültek a dulakodás közben."

Mindkettő cigány lehetett, mert mintha tényleg vigyáznának arra, hogy csak színészkedjenek, de ne okozzanak nagy kárt - ha az egyik magyar lett volna, akkor a másik hívta volna a "tesókat", és hidegvérrel megölték volna.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés