A Gyurcsány-klón

2021. november 18. 10:18

Gajdics Ottó
Magyar Nemzet
Ámokfutásához a száz leggazdagabb magyar listájáról válogat finanszírozót.

„Azt mondja az önmagát keresztény jobboldalinak hazudó Márki-Zay, hogy Jézus is baloldali volt. Én ezt a marhaságot még az elvtársaktól hallottam először a rendszerváltozás előtt, a foximaxinak csúfolt marxista–leninista iskolában tanították nekik. A különbség csupán annyi köztük és a moslékkoalíció miniszterelnök-jelöltje között, hogy a szocialisták büszkén hirdették baloldaliságukat. Nem tudták, hogy az a kommunizmus gyermekbetegsége…

Tudja a fene persze, mikor hiteltelenebb Hódmezővásárhely elvágyódó polgármestere: ha baloldaliként viselkedik vagy ha jobboldaliságot imitál. Hiszen tudjuk jól, Magyarországon régen nincs igazi baloldal, a szociáldemokráciát ugyanúgy felszámolták a kommunisták, mint a kereszténydemokráciát, csak az előbbit nem sikerült újraéleszteni a rendszerváltáskor.

Vörös- és zöldbárók, spontán privatizáción és E-hiteleken hizlalt posztkommunista milliárdosok sajátították ki a magyar politikai játéktér baloldalát. Itt focizik most a tengerentúlról átdobott politikai deszantos, a multinacionális cégek élén kiképzett házaló ügynök, aki meg kívánja szüntetni a gyűlöletet ebben a »fasiszta pártállamban, amit a korrupt és tolvaj Orbán épít«, és ennek érdekében még a tettlegességig fajuló gyűlölködéstől sem riad vissza.

Ámokfutásához a száz leggazdagabb magyar listájáról válogat finanszírozót. Olyanoktól tarhál, mint Bige László kartellező bajnok, aki ellen több eljárás folyik vagy Bojár Gábor, aki vállalkozóként már 1990 előtt előnyt kovácsolhatott abból, ami a többségnek hátrány volt a vasfüggöny keleti oldalán. És akkor még igazi gazdájáról, a kádkőszikláról, a mesés vagyonát Apró-segítséggel szerző Gyurcsányról nem is beszéltünk.

Annyit adnak a jó milliárdosok, amennyit csak akar kampányára a láncait letépő handlé. Ha nem a bőrünkre menne, még jól is szórakoznánk a politikai kacaton, amit úgy próbál ránk sózni, hogy napi rendszerességgel lyukat beszél azok hasába, akik mazochista módon meghallgatják őt.”

Nyitókép: Facebook

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 15 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés