Na, Trombitás Kristóf is idetalált az oldalamra

2021. november 17. 19:42

Perintfalvi Rita
Facebook
Nem hiszem el, hogy már megint MZP-hez hasonlítanak, de végülis jó, akkor kerüljünk egy lapra.

„NA, TROMBITÁS KRISTÓF is idetalált az oldalamra, hogy elmondja a véleményét Semjén Zsolt csodás műremekéhez írott verselemzésemről. Nagyon drágák vagytok, hogy okosakat irogattok neki, csak hajrá! Ja és hát nem hiszem el, hogy már megint MZP-hez hasonlítanak, de végülis jó, akkor kerüljünk egy lapra. A múltkor már egyenesen én voltam MZP női alteragója. Azért ha már muszáj választani, akkor ezerszer inkább MZP, mint bármelyik álkeresztény, áldoktor, álszarvasvadász, gyalázatos versfirkász.

És Kristóf, ha már idejöttél azért neked is üzenek valamit. Ha legközelebb a homoszexualitást »kigyógyító« terápiákról rendezel áltudományos, néphülyítő tévés beszélgetést, álszakirodalomra és álpszichológusokra hivatkozva, legalább hívjál már meg valaki olyat is, aki ért a témához. Komolyan mondon, szívesen felvilágosítalak arról, hogy mit mond a kérdésről a modern teológia ill. orvostudomány. Legyél olyan bátor, hívj meg!”

Fotó: Perintfalvi Rita, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 59 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

márkizaj ugyanolyan álkeresztény, mint amilyen te vagy.

Unalmas ennek a gendernőnek a butaságait olvasgatni, pedig muszáj, mert mocskolja a katolikus Egyházamat.

Kedves szerkesztők!
Ha valaki kíváncsi ennek a nőnek a bejegyzéseire, majd elolvassa a facebookját. Ne közöljék le! Sokak kérését tolmácsolom.

Kedves Mandiner!
Álljatok már le ennek a hülyének a szemlézésével!

Köszi!

Ennek az egyébként nem hülye Trombitás Kristófnak most elmentek otthonról? Kedves Kristóf, van egy szint, amire már nemet kell mondani. Parászka Borókákkal nem állunk szóba. Ahogy a jó Mandics György írta a Temesvári golgotában, hogyha márványt keverünk a szarhoz, akkor a márvány lesz szaros.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés