Orbánnak és Káslernak kutya kötelessége bocsánatot kérni a megalázott ápolóktól

2021. november 17. 7:18

Dobrev Klára
Facebook
Jutalmazni kellene és nem büntetni.

„A járvány sok dologra megtanított minket, a legfontosabb talán az, hogy embert csak ember gyógyíthat. Épp ezért tartozunk hálával azoknak, akik lassan két éve helyt állnak a covidos betegek ellátásában. De úgy látszik ezt csak a kormány nem érti és zsúfolt, zajos szálláson, méltatlan körülmények között helyezik el a Budapestre vezénylet ápolókat.

Mégis minek kell ahhoz történni, hogy végre a kormány is megértse, nem használhatják ki a végtelenségig azokat, akik hátukon viszik a magyar egészségügyet! A betegek ellátásában résztvevőket jutalmazni kellene és nem büntetni. Hogyan várhatnánk el aodafigyelést, gondoskodást, megfeszített munkát azoktól, akik a műszakjuk végén még kipihenni sem tudják magukat?!

Nem kell ahhoz egészségügyi szakembernek lenni, hogy lássuk, egy tragikusan szervezett egészségüggyel próbálja a kormány túlélni a negyedik hullámot. Orbán Viktornak és Kásler Miklósnak kutya kötelessége lenne bocsánatot kérni a megalázott ápolóktól, és azonnal biztosítani számukra az emberhez méltó pihenés körülményeit. A megbecsülésről nem elég beszélni, a kormánynak ideje tenni is érte.”

Fotó: MTI/Kovács Tamás

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 135 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nővérszállást?!

Minek? Hiszen a Gyurcsány kormányidején tízezer-számra épültek a nővérszállások. Vagy mégse?
Egyébként is a Gyurcsány kormány idején az egészségügyben 2001-ben még 144 ezer fő volt, 2010 a létszám 118 ezer főre csökkent, amely 26 ezer fő csökkenésnek felel meg.
http://tinyurl.hu/pq7W/
Hova tették a felszabaduló szállásokat?
Eladták?
Hazavitték?

Hagyták Makit hülyeségeket beszélni. KlánKlári ezzel a felütéssel kezdi
kampányát, szép lassan rá fog csúszni Maki témáira valami
szalonképesebb formában, tavaszra Maki egy senki lesz.

(Nem mellesleg: Karácsony is.)

Csak azt nem értem, hogy az ápolónők miért nem jelentkeznek
tömegesen utaskísérőnek.

Nagyon gyenge a reggeli ügyeletes DK-s felhozatal.......

Egyébként meg Klári szájából furcsán hangzik minden, egészségügyre vonatkozó megjegyzés. Ugye emlékszünk még a balliberális kormányzások tündöklésére az egészségügyben. Talán az akkori ámokfutásotokért illene először bocsánatot kérni. Ugye vészhelyzet van, amikor tisztességtelen, aljas dolog bárki részéről a munkájukat valóban nagy áldozatokkal végzők helyzetét nemtelen politikai célokra felhasználni. Persze ehhez szükség van egy bizonyos intelligencia szintre, ami a Rózsadombon sem adatik meg születésileg.

A mandiner megkérdezhetne valakit a kormányból, hogy miért nem lehet Szputnyik vakcinát kapni harmadik oltásként. Mi csak azt vagyunk hajlandóak harmadikként felvenni.

Ja, s mikor lesz a maszkviselés kötelező. A Kossuth Rádióban ma reggel a műsorvezetőnek kellett a maszkhasználat fontosságára felhívnia a riportalanya - valami Galgóci, Népegészségügyi Központ - figyelmét. Nevetséges.

S a reggelt miért kell egy Dobrev fényképpel kezdeni?

Szóval a légitársaságo szexisták. Ki gondolta volna, ebben a szivárványos világban?

Ezek szerint a légitársaságok kinézet szerint diszkriminálnak a munkaerőfelvételnél. 1-től 200-ig cikkely.

Embert csak ember gyógyíthat... és kormányo hat is.
Ugyhogy fogjátok kézen egymást Márkival és tűnjetek el a Nagyszínpadról. Ott embereknek van helye nem nektek és Jakaboknak, Szabóknak!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés