Karácsony Gergely azt is elhitte, hogy miniszterelnök lesz

2021. november 16. 16:22

Fidesz Budapest
Facebook
Hiába dagad napról napra a Városháza-ügy, Karácsony Gergely továbbra sem tartja indokoltnak egy vizsgálóbizottság felállítását.

„Karácsony Gergely azt is elhitte, hogy miniszterelnök lesz – Reagálás Karácsony Gergely nyilatkozatára

Hiába dagad napról napra a Városháza-ügy, Karácsony Gergely továbbra sem tartja indokoltnak egy vizsgálóbizottság felállítását, mert nem hisz a nyilvánosságra került hangfelvételek valóságtartalmában. De hogy ő éppen miben hisz és miben már nem, az percről-percre változhat. Ezt láttuk egész politikai ténykedése kapcsán. Egyébként pedig az igazság szempontjából teljesen érdektelen.

Mi továbbra is fontosnak tartjuk, hogy vizsgálat induljon az ügyben: ki kell deríteni, hogy ki, milyen információk birtokába jutott, amely a videófelvételeken hallható állításokhoz vezetett. Kivel egyeztette kijelentéseit a Vagyonkezelő vezérigazgatója? Ha nyíltan szembement a vezetés döntésével, miért maradhatott a helyén? A budapesti emberek megérdemlik, hogy korrekt és gyors válaszokat kapjanak az ügyben. Az újságírók és a politikai ellenfelek sértegetése nem elegendő.

Felszólítjuk Karácsony Gergelyt, hogy tegyen eleget a kötelezettségének, és még erre a hétre hívja össze a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülését az általunk javasolt napirendi ponttal (Javaslat vizsgálóbizottság felállítására a városháza eladásának ügyében).”

Fotó: FERENC ISZA / AFP

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 35 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés