Köszönöm Istenem, hogy b*zinak teremtettél!

2021. november 15. 9:41

Homonnay Gergely
Facebook
Kaján mosollyal nézem a meggyötört szülőt, és arra gondolok, hogy egy babakocsi ára annyiba fáj mint egy repjegy New Yorkba.

„Amikor meglátok egy kiskorút, aki visít, a pörköltöt a tesója hajába keni, földhöz vágja magát a járdán, stb., akkor minden egyes alkalommal a következőket mondom el: »köszönöm Istenem, hogy bz_nak teremtettél«. Ilyenkor kaján mosollyal nézem a meggyötört szülőt, és arra gondolok, hogy egy babakocsi ára annyiba fáj mint egy repjegy New Yorkba.

Gyűlöljetek! Azt el is felejtettem mondani, hogy amikor a januári hőségben Rióban esténként bulizni mentem, és pár óra alvás után karikás szemmel mentem ki Ipanemán a strandra, nagyon sokat gondoltam azokra a barátaimra, akik szintén nem tudták kialudni magukat, mert jött a gyerek foga.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 286 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ez fideszes vagy gyurcsányos?

"Gyűlöljetek!"

Én inkább sajnállak, láthatóan kompenzálsz a provokációiddal és azzal, hogy bizonygatni próbálod, milyen jó is neked.
Nyilván belegondoltál már abba, hogy mindenkinek jobb lett volna, ha a szüleid ahelyett, hogy vállaltak volna, inkább elnyaralgatták volna azt a pénzt.

Isten senki sem teremtett buzinak...

És EZ az izé a ballib miniszterelnök-jelöltjének a hű fegyvertársa...

Gratulálok a DK-nak, ahol ez az ember, ezzel a beállítottsággal, értékrenddel, VALAKI. Szerintem egy szerencsétlen, aki rosszul választott. Egyszerre minden jó nem nagyon van. Ezzel a ragyogó sorssal még hencegni is?

Én nem gyűlölöm. Éppen hogy örülök, hogy az ilyen emberek nem szaporodnak. Köszönöm, Istenem!

Én már most se vagyok kíváncsi erre a szaros vén buzira.

Most először egyetértek vele. Ő ne is szaporodjon. Így lassan megoldódik a kérdés.

Gyűlöljön téged a radai rosseb. Szánalmas korcs vagy koma. Nem az az érdekes, hogy most, a bulizós sosehalunkmeg korodban mit köszönsz Istennek, hanem az, hogy majd 20-30 év múlva is ugyanazt köszönöd-e. Amikor majd egykori 'barátaid' vidáman körülülik az asztalt a gyerekeikkel és az unokáikkal, te meg a 18. macskádnak motyogsz magányosan, félig hibbantan. Vagy inkább teljesen, mert a fele már most megvan.

Én meg amikor meglátom, hogy egy pasinak nagyon helyezkednie kell a villamos ülésén - mert bizonyos szögben komoly fájdalmakat érez - mindig arra gondolok: milyen jó, hogy a new yorki repjegy árán inkább babakocsit vehettem ...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés