Trendet teremtettünk, ma már a magyar példát követik a kontinensen

2021. november 11. 9:45

Varga Judit
Facebook
Eljött a morális pillanat: itt az ideje, hogy az összes kötelezettségszegési eljárást visszavonják.

„A nap folyamán hivatalomban fogadom Didier Reynders jogérvényesülésért felelős európai biztost, aki a jogállamisági párbeszéd jegyében ellátogat minden országba. Mi eddig is nyitottak voltunk, ha a jogállamiság kérdéséről volt szó, sosem árultunk zsákbamacskát. Érveink tiszták és egyenesek: elutasítjuk a kettős mércét! Úgy gondolom, hogy remek alkalom Reynders biztos úr látogatása, hiszen tisztázhatunk pár sürgető kérdést:

  • Itt az ideje, hogy Brüsszel befejezze a gyermekvédelmi törvény miatt indított hadjáratát. Senki sem szólhat bele, hogy a magyar szülők hogyan neveljék gyermekeiket. Ahogy más szexuális propagandát, úgy az LMBTQ-lobbit sem engedjük be az iskolákba.
  • Ami jár az jár: a magyar emberek megdolgoztak érte, ne állják útját a helyreállítási alap forrásainak!
  • Számít az adott szó: fejezzék be a kondicionalitás rendelettel való fenyegetőzést, a Bizottság tartsa be a tavaly decemberben kötött uniós megállapodást!
  • Eljött a morális pillanat: Itt az ideje, hogy az összes kötelezettségszegési eljárást visszavonják, amelyet a migrációs politikánk miatt indítottak ellenünk. Trendet teremtettünk, ma már a magyar példát követik a kontinensen.
  • Benyújtottuk a számlát: Megvédtük egész Európát, milliárdokat költöttünk a határvédelemre, így az egész Unió biztonságára. Felszólítjuk a Bizottságot, hogy vegye ki a részét a lengyel és litván határzár finanszírozásából.

Mi mindig is készen álltunk a párbeszédre, most Brüsszelnél pattog a labda.”

Fotó: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 25 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés