Márki-Zay a liberálisok pénze nélkül egy senki

2021. november 10. 18:21

Munkáspárt
munkaspart.hu
Az ilyen embert a nyugatiak sem becsülik, sőt lenézik. A nyugatiak ugyanis saját országuk kormányát akkor sem pocskondiázzák idegenek előtt, ha nem értenek velük egyet.

„Márki-Zay Péter mélyen benyalt az európai liberálisoknak tegnap, amikor kijelentette: Orbán »fasiszta pártállamot épít«. A liberálisok imádják az ilyen szövegeket. Márki-Zay jól megdolgozik a liberálisok pénzéért, ami nélkül Márki-Zay egy senki lenne. Az ilyen embert a nyugatiak sem becsülik, sőt lenézik. A nyugatiak ugyanis saját országuk kormányát akkor sem pocskondiázzák idegenek előtt, ha nem értenek velük egyet. Nem kétséges, hogy Márki-Zay megkapja a pénzt. Ha győz, majd behajtják rajta a számlát.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 56 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP-ből egy politikai terméket csináltak. Balos kreatúra, mert nincsen elég szavazójuk, s ezzel a cégérrel kísérleteznek. Áprilisban MZP lényegében eltűnik az országos porondról - nem lesz komoly pozíciója -, mert kiderül, hogy eladhatatlan. A célnak, amelyre kiválasztották a balosok, nem felelt meg.

Ma az egyetlen baloldali pártot Munkáspártnak hívják, a többi a globális nagytőke elvtelen kiszolgálója, lakája, annak zsebéből kandikálnak ki.

MZP: "se jobb se bal, csak felfelé"=vagyis már azt sem tudom, ki vagyok, s hol vagyok. Ez a hazug-kitalált csinálmány-figura nem fog szavazatot vinni az ellenzéknek, csak elvinni tőlük.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés