Videójátékokkal bővíteti kínálatát a Netflix

2021. november 9. 11:24
November elejétől indul a Netflix Gaming.

„Imádjuk a játékokat, legyen szó fizikai kihívásokról, mint a Floor Is Lavában, vagy akár a Squid Game-ben látott mentális feladványokról. Még ennél is fontosabbnak tartjuk viszont, hogy a Netflix-előfizetőket szórakoztassuk. Ezért öt mobiljátékot tettünk elérhetővé” – olvasható a Netflix közleményében.

Kizárólag Netflix-előfizetők számára elérhető a Stranger Things: 1984 című játék, amely egy retró kalandjáték, ahol a misztikus tévésorozat karaktereit, többek között Hoppert, Mike-ot és Dustint irányítva fedezhetjük fel Hawkins kisvárosát – számolt be a hírről az Index. 

Az elsők között öt játék lesz elérhető a Netflixen, amelyek között van a korábban a PlayStation oldaláról letölthető Stranger things 3. A Card Blast egy kártyajáték, a Teeter Up pedig egy ügyességi játék, ahol a játékosnak egy golyót kell egy lyukba egyensúlyoznia, a Shooting Hoops pedig egy rendhagyó kosárlabdajáték.

Az Android-tulajdonosok a Netflix-profiljukba bejelentkezve egy külön aloldalon érhetik el a videójátékokat, amelyeket le is tölthetnek, így részben akár offline is játszhatóak. A játékok nemcsak a Netflix applikációján, hanem a Google Playen is elérhetőek a Netflix előfizetőknek. 

Fotó: Jakub Porzycki / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés