Megnyílnak az ajtók, de hova is nyílnak ezek az ajtók?!

2021. november 8. 15:06

Kötter Tamás
Facebook
Márki-Zay és az általa vezetett baloldal feladva a nemzeti érdekek képviseletét újra csak a „nyugatnak” akar megfelelni.

„Megnyílnak az ajtók, de hova is nyílnak ezek az ajtók?!

A nyugati baloldali politikai erők és a mögöttük álló, őket kreáló neomarxista kulturális elit egy ideje már növekvő nyugtalansággal figyeli a magára találó Közép-Európát, a V4-ek szövetségét, mely szövetség tagjai különféle formában és intenzitással, de harcot folytatnak a ’89-90 folyamán visszanyert politikai, gazdasági, pénzügyi és nem utolsó sorban kulturális önállóság megtartásáért és szélesítéséért. Beleszólást, méghozzá teljes jogú és egyenlőségen alapuló beleszólást igényével lépnek fel a hazánk és a térség sorsát meghatározó minden kérdésben és elutasítanak minden beleszólást a nemzeti hatáskörbe tartozó ügyekben.

Ez nyilván nem tetszik a nyugati politikai, gazdasági, pénzügyi és kulturális elit jelentős részének. A Szovjetunió helyére benyomuló, magukat új identitásgazdának tartó körök és nagyhatalmak, úgy gondolják, hogy közép-európai politikai elitnek semmi más dolga nincs, mint átvenni a kulturális kódjait, követni és kiszolgálni (szolgáltatni magát) a »nyugatot«.

Ezért aztán a legkisebb ellenállás esetén is mindent megtesznek annak érdekében, hogy olyan kormányokat, vezetőket segítsenek hatalomba, amelyek ezen gazdasági pénzügyi és kulturális elit érdekei és értékei mellett politizálnak. Cserébe elnézik ennek a baloldali, komprádor elitnek minden belpolitikai gazságát, ahogy annak idején elnézték az »apró trükkük százait«, a költségvetési számok meghamisítását, a 2006-os rendőrterrort Gyurcsánynak.

Erre a kiszolgálói feladatra jelentkezett most Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje.

Az érdekképviselet bizony konfliktusokkal jár. Ezt nem lehet megspórolni.

Kedves barátaim, mit gondoltok, milyen érdekképviselete lesz Magyarországnak egy Márki-Zay által vezetett baloldali kormány esetén?

Milyen érdekképviseletet várhatunk el olyan politikai erőktől, olyan politikustól, aki teljes érzéketlenséggel fordul a határon túli magyarok felé, egészen pontosan lemigránsozza őket; aki legitimnek tekinti a magyarság kollektív jogfosztását kimondó Beneš-dekrétumot; aki negligálja a Visegrádi Négyeket, az abban rejlő érdekérvényesítő erőt; aki a rezsicsökkentés eltörlésével és nyugati közműcégek helyzetbehozásával rá akarja szabadítani a neoliberalizmus kegyetlen rögvalóságát a magyar társadalomra?!!!

Lássuk és lássuk be, Márki-Zay és az általa vezetett baloldal feladva a nemzeti érdekek képviseletét újra csak a »nyugatnak« akar megfelelni, és ezzel a 2002-2010 közötti világot élesztenék fel.

Ne hagyjuk!”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés