Késes támadás történt egy német vonaton

2021. november 6. 12:53
A 2014 óta Németországban élő szír származású elkövetőt őrizetbe vették.

Késes támadás történt szombaton egy bajorországi vonaton. Rendőrségi közlés szerint egy férfi támadt késsel több utasra a Regensburg és Nürnberg között közlekedő, nagysebességű járaton, és

legkevesebb három utast megsebesített.

A szír származású férfi 2014 óta él Németországban. A hatóságok további részleteket egyelőre nem közöltek sem a merénylő személyére, sem a merénylet hátterére vonatkozóan. Nem ismert az sem, hogy az áldozatok milyen fokú sérülést szenvedtek.

A helyi rendőrség csak annyit közölt újságírókkal, hogy a megkéselt áldozatok egyike sincs életveszélyben. Regensburg és Nürnberg között egyelőre szünetel a vasúti közlekedés. A rendőrség nagy erőkkel vonult fel a helyszínen, Seubersdorf állomás körzetében. Ugyanakkor közleményben tudatta, hogy „immár elmúlt a veszély”.

(MTI)

Fotó: MTI/EPA/Lukas Barth

Összesen 139 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Egyik napról a másikra nem fog polgárosodni egy kisebbség. De a cigányság polgárosodása soha ilyen tempóban még nem folyt, mint most. Szakiskolában tanítok, évről évre látványosan javul a helyzet. Tanítványokon is látom, a viselkedésükön, a nevelésükön, a családi hátterükön. Látványosan. Nem mondom, hogy még nincs RENGETEG tennivaló, de lényegesen jobb a helyzet és évről évre jobb lesz.
Az ilyen nyugatról jött migráns hírek arra emlékeztetnek minket, hogy honnan indultunk mi is a cigányokkal. (illetve a francokat. ez rosszabb, mint nálunk valaha volt) És nem árt, ha tudják az emberek, hogy a migránssimogatással milyen járulékos gondokat is a nyakunkba veszünk. Akarjuk-e a startmezőről kezdeni az egészet pepitában?

Magányos terroristát nem is lehet halomra lőni.

Sikerült. A hisztéria kiváltása is bejött. You made my day.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés