Horn Gábor Karácsonynak a Városháza-ügyben: Nem beszarni állandóan, hanem időnként talán lépni is

2021. november 5. 14:52
A volt SZDSZ-es politikus simán eladná a Városháza épületét.

Csütörtök reggel az Index robbantotta a bombát, amikor azt írták: információik szerint a fővárost vezető koalícióhoz közel álló üzleti  körök már meg is tették az első lépéseket a főváros minden bizonnyal legértékesebb ingatlanának eladása érdekében.

Akkor még  Karácsony úgy reagált, hogy nem olvassa többé a portált. Péntekre azonban újabb fejleményekkel bővült az ügy: mint arról az Index dokumentumok bemutatásával beszámolt, a Berki Zsolt tulajdonában lévő Northern Rock Kft. a Beák és Társa Ingatlanközvetítő Kft.-t bízta meg a Városháza értékesítésével. Karácsony újabb reakciója erre egy feljelentés volt, közben Niedermüller Péter erzsébetvárosi DK-s polgármester belső vizsgálatot sürgetett.

Az ötlet mellett – amelyet Tarlós István főpolgármester „kezelhetetlen elképzelésnek” nevezett – eddig egyedül Horn Gábor állt ki nyilvánosan 

Értem én, hogy a Főváros nem akarja eladni a városházát és, hogy az index nem tartja be ez ügyben a sajtó etika elemi szabályait, csak azt nem értem, hogy miért nem akarja eladni a borzalmas állapotban lévő és brutális méretű épületet, ami ráadásul egy kicsit sem felel meg egy modern és nyitott önkormányzat feladatainak” – írta az egykori SZDSZ-es államtitkár.

„Nem beszarni állandóan, hanem időnként talán lépni is” – üzente Karácsonynak Horn.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Összesen 160 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ellenzékváltás, mi?

Emlékszik még valaki az SZDSZ jelszavára?????? Valóban tudtak mindent, az országot csődbe vinni is, amit a szocikon vertek le a választók.

Mi lenne , ha hajléktalan szállónak rendeznék be?

Megvan. A kiválasztottak kiválasztották az épületet megvételre.

De micsoda stílusban oktatja ki a Gelgelyt! Úgy tűnik, nem nagyon kedveli.

Ezek szerint a DK keveri a szart ebben az ügyben.

Volt már ilyen, több, mint 50 éve. Volt akkor más cirkusz is, nagyobb, mint a prominensek kitanácsolása és kirakása, vszg. tudták, h. noha néhány bőröndöt vihettek csak, jól járnak. Elmentek.

Lehet, h. ez volt az utolsó történelmi pillanat. Ha csak az 1990-2010-ig terjedő időszakot nézem, nem kétséges, h. win-win játszma volt, sajnos, nem nálunk.

Szomorú és nehéz. Nem képesek zömükben mértéket tartani, túl sok a zöm, a többi magyar, nem érdekes honnan jött, de ők kevesen vannak.
Már azt hittem egy pillanatra, hogy tényleg egy szélhámos garázdálkodik, de nem. Mégiscsak arról van szó, hogy Karácsony stróman és mások főpolgármesterkednek helyette. A Bige-csoport kinézte magának a városházát a támogatásért cserébe, Gyurcsányék pedig odaígérték nekik.

SzDSz: az állam rossz tulajdonos.

... és be is bizonyították.

Gergőt már saját biciklipumpája is szívatja.

Bige valszeg beletolt egy rakás pénzt az előválasztásba, és a Városháza
volt a fedezet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés