Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe

2021. november 5. 21:57

Dévényi István
Facebook
Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól.

„Hát akkor tekintsünk bele a pöcegödörbe.

Egyben elnézést kérek Cseh Katalintól, de muszáj a propaganda által lenyúlt fotóiból egyet használnom, hogy érthető legyen, micsoda aljadék melóval állunk már megint szemben.

Szóval valami nehezen megmagyarázható okból Cseh Katalin lett a kormányzati propaganda legújabb célpontja. Most ott tartunk, hogy megszerezték az esküvői fotóit (innen is gratulálok a derék embernek, akitől), és ráhúztak egy btk-gyanús, hasra ütve kiötlött népmesét.

A képen – amit a Bors azzal a magyarázattal látott el, amivel – egy meglehetősen idétlen szokás momentumát láthatjuk, úgy hívják: menyasszonyrablás. Szerintem tök kínos szokott lenni az ilyesmi, de valamiért kipusztíthatatlan az újkori hagyományainkból – és hát ha az ifjú párnak bejön, hadd szóljon. Az ezt megelőző fotón ugyanennek a remek szokásnak egy másik pillanata látható, ahol a menyasszony ügyesen próbál elrejtőzni a vőlegény elől az asztalok alatt.

Mit hozott ebből össze a kormánymédia? Pardon, a kormányzati propaganda nyilvánosság felületrendszere?

»Asztalok között csúszott-mászott a földön, zavartan bolyongott drága esküvői helyszínének kertjében Cseh Katalin. A Momentum politikusa ki tudja minek a hatása alatt állhatott, amikor azok az újabb botrányos képek készültek, amik most a Bors birtokába kerültek.«

És akkor nézzük, hogy ment körbe ugyanez a Rogán-központ utasítására:

Ripost: Újabb botrányos képek: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Origo: Megdöbbentő fotók: négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

888: A kerítéssel táncolt és négykézláb mászott az esküvőjén Cseh Katalin

Hír TV: Cseh Katalin illuminált állapotban csúszott-mászott az esküvőjén

Magyar Hírlap: Négykézláb csúszott-mászott esküvőjén Cseh Katalin

Magyar Nemzet: Így mulat ma egy ellenzéki »úrasszony« – Cseh Katka furcsán bolyongva, nevetgélve, meg-megbotolva, kerítésbe kapaszkodva viháncolt.

Azért a Magyar Nemzetnél érezték, hogy ez az egész eléggé gáz, úgyhogy fideszes polgári mázzal öntötték le a bűzölgő trágyakupacot.

De a szaguk megmaradt.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 270 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Amikor kiderült, hogy Botmixer gyanús ügyekbe keveredett, a komplett ellenzéki sajtó hallgatott. Akkor úgy védték. Most meg így védik.

Engem azért érdekel, hogy egy tisztes heteroszexuális esküvő akármelyik mozzanatát hogyan sikerül összevetned Borkai kurvázásával.

A kérdésed, hogy melyik eseményen éreztem volna jól magam, jogos, bár tény, hogy ez a menyasszonyszöktetés okozott volna némi szekunder szégyent ha vendég lettem volna.

De valóban súlyos agybaj ezt Borkai bulikájával összevetni. Életre szóló szégyent jelentene, ha odakeveredtem volna.

Hát nem. Cseh Katalin esküvője az magánügy. Amit Borkai csinált, amiatt a FIDESZ döntött úgy, hogy méltatlan a győri polgármesterségre, ha esetleg emlékszel a folytatásra. Hibásan döntöttek volna? Borkainak kellene lenni még mindig a győri polginak? Dézsi Csaba csak úgy megfúrta szegényt?

Vagy az angol hazugsággyárak:
A Brit Propagandaminisztérium körlevele a BBC-nek és az Anglikán Egyháznak 1944. február 29-én:

„Tudjuk hogyan viselkedett a Vörös Hadsereg Lengyelországban 1920-ban és hogyan viselkedett Finnországban, Észtországban, Lettországban, Galíciában és Besszarábiában a közelmúltban.

Ezért számításba kell vennünk, hogyan fog a Vörös Hadsereg bizonyára viselkedni, amikor lerohanja Közép-Európát….

Tapasztalatok mutatják, hogy a legjobb figyelemelterelés az atrocitás propaganda, amivel az ellenséget támadjuk. Sajnos a nyilvánosság már nem olyan fogékony, mint azokban az időkben, amikor (az első világháborúban) „hullagyárakról”, „megcsonkított belga babákról” és „keresztre feszített kanadaiakról” beszéltünk.

Ebből következően erősen kérjük együttműködésüket a nyilvánosság figyelmének elterelésére a Vörös Hadsereg tetteiről azáltal, hogy teljes szívükből támogatják a németek és japánok elleni vádjainkat, amelyek mint a múltban, ezután is nyilvánosságra kerülnek a minisztériumból.”

Kedves Dévényi! Engem nem érdekel az új helyed, nem tekintek beléd.

Mindkettőn lehet csámcsogni, elvégre mindkettő közszereplő volt, amikor az esetek történtek. Csak ha már csámcsogunk, érdemes észlelni, mi van a szánkban. Cseh Katalin esetében némi rongyrázás, ami egy kicsit ciki. Borkai esetében teljes erkölcsi csőd. Te hova engednéd el a gyerekedet? Egy kicsit ciki esküvőre, vagy egy kurvázós bulira?

Ja, és még egy kérdés: a francért ne egyértelmű ez a számodra, amikor még a FIDESZ-vezérkarnak is az?

Azonos mércével mérek, csak mást mutat. Van az úgy. Azonos mérce pl, hogy hová engednéd el a gyerekedet. Elengednéd egy újgazdag esküvőre? És egy kurvázós bulira?

Na, ha megvan a válasz, akkor vond le a következtetést: Cseh Katalinnak ezúttal nincs ügye, Borkai meg magát ásta el.

Legyünk végre elfogulatlanok és kiegyensúlyozottak!

Nézzük meg a Ráheléket Hatvanpusztán, lölőéket Dubajban, Csehkatkát meg Gödöllőn vagy hol a lagzijukon, oszt jónapot!
Mindről profi stáb készítette a videoeposzokat, nyomják le az Izaura Tv-n, hadd okuljunk mindannyian!

Legyünk végre elfogulatlanok és kiegyensúlyozottak!

Nézzük meg a Ráheléket Hatvanpusztán, lölőéket Dubajban, Szájerékét Büsszelben, Csehkatkát meg Gödöllőn vagy hol a lagzijukon, oszt jónapot!
Mindről profi stáb készítette a videoeposzokat, nyomják le az Izaura Tv-n, hadd okuljunk mindannyian!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés