Ma olvastam utoljára Indexet

2021. november 4. 9:11

Karácsony Gergely
Facebook
Az ingatlan értékesítéséről semmilyen döntés nem született, arra nem keres vevőt a Fővárosi Önkormányzat.

„Az index.hu-t sajnálatos módon elérte a fake news korszelleme. A kissé szokatlan módon a főszerkesztő által személyesen jegyzett cikk – a sajtóetikai szabályokat megsértve, a reakciót be sem várva – ma reggel háromnegyed nyolckor úgy került ki vezető anyagként a portálra, hogy mindössze húsz perccel azelőtt kérték egyáltalán a Fővárosi Önkormányzat nyilatkozatát.

A cikkből persze kiderül, hogy a szerző tényállítása mindössze annyi, hogy a Városháza eladása érdekében »a fővárost vezető koalícióhoz közel álló üzleti körök« megtették az első lépéseket, ebből következtet arra, hogy a Fővárosi Önkormányzatnak van értékesítési szándéka. Nos, nem tudjuk, kik azok az üzleti körök, és milyen lépéseket tettek. Annyit vagyunk kénytelen megjegyezni, hogy a cikk szerzője összekeverte a NER-t és a Fővárosi Önkormányzatot: mifelénk nem üzleti körök határozzák meg a vagyongazdálkodási döntéseket.

A Fővárosi Önkormányzat a Városháza ingatlanegyüttesével kapcsolatban számos döntést hozott a közelmúltban, így a Merlin Színház épületének felújításáról és a Városháza Park tervpályázatának kiírásáról. Az ingatlan értékesítéséről semmilyen döntés nem született, arra nem keres vevőt a Fővárosi Önkormányzat.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 168 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az igazság:-)))
Nem zörög a haraszt....

Gelgely azt is mondta, hogy csak akkor lép vissza az előválasztáson, ha elüti a villamos. Nem ütötte el, mégis visszalépett.
Sajnos nem lehet elhinni neki semmit.

Balfasz Geri ezt még módosíthatja, ha rászólnak. Amikor az ellenzék közöl valamit hasonló módon, akkor gúnyosan reagálnak a cáfolatra, hát most ehhez is így kell hozzáállni. Nem zörög a haraszt....

Van kérdés. Kormánypárti politikusnál miért nem fogadjátok el ugyanezt a levezetést. Csak akkor válaszolj, ha valami értelmeset tudsz mondani.

Öcsisajt! Amit te itt előadsz, az óvodás szintű, nyelvöltögetős feleselés. Itt téged azért olvasnak, hogy röhögjenek rajtad.

Mert ilyen a Gelgely.

Miért, te mit csinálsz itt? Tíz évnyi frusztrációd minden nyomorától hörögsz, fuldokolsz, pánikolsz, mert tudod, hogy nincs esélyetek.

Na ennyit rólad, egy kicsit leszálltam a te szintedre.

A balliberális értelmiség kezdi felismerni, hogy MZP, az általa vezetett koalíció és Karácsony az a két politikai faktor, amely évtizedekre a politikai sivatagba száműzheti őket. Az Azonnali is megnyomta a vészcsengőt, az Index is meghúzta a vészféket.

Az emberben kezd megfordulni az a gondolat, hogy a vezéri sátorban tudatosan találták ki MZP-t és Karácsonyt a jelenlegi kormány tartós hatalomban tartása érdekében. Biztosan felismerték a bankházak is, hogy egy Orbán Viktor vezette Magyarország egyedüli garancia távlatos terveikhez, a stabil, kiszámítható gazdasági élethez, a fejlődéshez, a társadalmi békéhez. A tőke is menekül onnan, ahol ezek hiányoznak.

A kormányellenes hangulatkeltéssel csak mérlegre helyezik az átlag magyar felkészültségi, tájékozottsági, intelligencia, önálló gondolkodásra való képességi, befolyásolhatósági, manipulálhatósági szintjét. Sajnos elég elszomorító a magyar ugar.

Gazsicica a mandiner legprimitívebb DK-s ketrecharcosa, ne reagáljatok rá.

Hát igen. Ma az index szerződést mutat meg! Mégiscsak van szándék az eladásra.
Már megint hazugságban maradt a Gelgely.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés