Segítség a vádlottak padjáról

2021. november 4. 16:23
Kis Ferenc
Magyar Nemzet
Éppen a baloldalon sorjáznak a kétes ügyek, a bíróság elé állított közszereplők.

„A baloldal egyik unalomig sulykolt toposza, hogy választási győzelme esetén másnap már kattan a bilincs a »tolvaj« fideszeseken, lesz felcsúti per és lezárják a határokat, börtönbe csuknak mindenkit, akinek köze volt az elmúlt 12 év kormányaihoz. Az ilyen kijelentéseket persze értéküknek megfelelően kell kezelni, a vérgőzös demagógia a reménybeli szavazatmaximálás érdekében nem ismer határokat.

A ténybeli jogi és morális abszurditáson túl azonban érdemes felhívni a figyelmet arra a körülményre is, hogy éppen a baloldalon sorjáznak a kétes ügyek, különböző gazdasági bűncselekmények miatt bíróság elé állított közszereplők, akik felajánlották szolgálataikat Gyurcsányéknak. A segítség módja személyenként változó: van, aki értékes információkkal, tanácsokkal szolgálhat, a másik gondoskodik a politikai ellenfelek lejáratásáról, és akad nagy mecénás is köztük, aki a pénzét adja.”

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 13 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az a baj, hogy sorjáznak. Befejezésre nem jutnak. Az angol szerint az igazságszolgáltatás halasztása annak megtagadásával egyenlő.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés