Márki-Zay elszólta magát: „Mi a baloldalon...”

2021. november 3. 17:09
Baloldaliként utalt magára a baloldal korábban rendszeresen jobboldali szerepben tetszelgő miniszterelnök jelöltje.

„Szemben Orbán Viktorral, mi a baloldalon... az ellenzékben is üldözni fogjuk a korrupciót” – fogalmazott a Hír TV-nek adott interjúban a baloldal miniszterelnök jelöltje, Márki-Zay Péter. A Pesti Srácok riportere, Bohár Dániel vette észre, hogy az önmagát korábban jobboldaliként jellemző politikus vélhetően elszólta magát, ugyanis szinte rögtön korrigálta a kijelentést. Tényleg így lenne? Döntsék el önök! 

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Összesen 136 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Nem olyan bonyolult ez. Ő jobboldali embernek aposztrofálja magát, aki most a baloldalt vezeti. Azt már kijelentette, hogy nem fog jobboldali politikát folytatni, gondolom, ez azt jelenti, hogy akkor vagy baloldali-liberális politikát folytat majd, vagy semmilyent.

Az már biztos, hogy a rezsicsökkentés nem tetszik neki, szóval a jóég a megmondhatója, hogy kormányon hogyan és miben lesz baloldali az ő politikája.

Egyetértek, ettől függetlenül nem tudjuk, milyen politikát folytatna. A rezsicsökkentés nem tetszik neki, szóval annak valószínűleg annyi lenne.

Nekem az a gyanúm, hogy pénz híján szimbolikus politikát nyomatna. Elembétéqú, béelem, migránsokat szerettyük, Brüsszelt szerettyük, oroszokat, kínaiakat utáljuk, mert csak, ennyi. Ez az, ami nem kerül túl sok pénzbe, és amivel a liberálisokat ideig-óráig el lehet kápráztatni, és ez még a jobbik eset a progresszív jövedelemadóhoz, a piaci rezsiköltségekhez, meg az egyéb alanyi jogú támogatásokhoz képest. Ahhoz ugyanis valahonnan, valakiktől pénzt kell elvenni, és kötve hiszem, hogy néhány milliárdos megadóztatása fedezné a költségeket.

"Dobrev tanító néni, én tudtam, hogy mit kell mondani, csak elfelejtettem."

A CIA balos álkereszténye, MZP.

MZP csak az ellenzékkel volt képes elhitetni, hogy ő jobboldali.
Ugyan érthetetlen, hogy az ellenzéki szavazóknak miért tetszik egy magát jobboldalinak hazudó baloldali?

Akkor miért pofázik ez az eszelős kényszeresen hol jobboldalról, hol baloldalról?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés