A képmutatás új, nemzetközi mértékegysége: 1 Márki-Zay

2021. november 2. 7:26

Rákay Philip
Facebook
Szeretettel teli világossággal küzd mindannyiunk szeretetországért ez a beképzelt balos messiás.

„A képmutatás új, nemzetközi mértékegysége: 1 Márki-Zay

Szeretettel teli békés világossággal küzd – igen nemesen – mindannyiunk rózsaszín szeretetországért ez a beképzelt, önjelölt balos messiás, miközben politikai giccsprodukciója szekunder szégyenérzetet vált ki minden normális emberből.

Tényleg ez a kiképzett farizeus beszél szeretetről, »amely győzelmet arat majd a gyűlölet felett«? Éppen ő, akit politikusként, büntetőügyben háromszor is jogerősen ítéltek el a bíróságok rágalmazásért, hazudozásért, mások nevének sárba tiprásáért, lejáratásáért, jóhírnevének súlyos megsértéséért?

Aki még a rá kiszabott ítéletről is – persze szigorúan keresztényi módon – össze-vissza hazudozott?

A szeretet mindent elsöprő erejével tanácsolom neked, Márki-Zay – miközben tengersós könnyek égetik az arcomat – hagyd már végre abba ezt az agresszív, öntömjénező képmutatást! Inkább járj te is »rendszeresen bérmálkozni«, ahogy Gyurcsány nevű főnököd szokott! Vagy tudod mit? Menjetek együtt!”

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 50 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

MZP simulékony-elvtelen figura, aki a "szeretet"-ből is politikai terméket csinál, mert ez a "szeretet"-termék hivatott elfedni azt, hogy össze akarja egyeztetni az összeegyeztethetetlent. "Szeretetben" jobbolodaliként balodali, baloldaliként jobboldali, és mindig persze csakis "fölfelé", se nem bal, nem jobb...Ténylegesen mindenkit lefelé süllyeszt, mert aki rá szavazna, nem tudja, mi a valós MZP. 2022-ben súlyos vereség vár erre a képmutató politikai prostira.

A gátlástalan hazudozó Márki-Zay szennyes hazugságai a Newsweeken keresztül az Egyesült Államokban átmossák a nézőik agyát.
A Newsweek kommentárja megjegyzi, hogy Márki-Zay „hagyományos konzervatívként” katolikus...
Ha katolikus lenne legalább megpróbálhatná a Tízparancsolatot betartani.
A nyolcadik parancsolat tiltja a hazudozást!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés