Márki-Zay: Simán előfordulhat, hogy a Kutyapárt miatt fog Orbán Viktor hatalmon maradni

2021. október 31. 20:16
Márki-Zay szerint „szegény, sötétségben tartott emberek” azok, akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes.

Márki-Zay Péter élőben jelentkezett be Facebook-oldalán. A baloldali miniszterelnök-jelölt beszélt a migrációról, a külhoni magyarokról helyzetéről, és a Magyar Kétfarkú Kutya Pártról is. 

Márki-Zay: Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere

„Orbán Viktort a választási győzelem vezérli akkor, amikor a határon túli magyarokat támogatja” – fogalmazott Márki-Zay. A miniszterelnök-jelölt szerint ez sokaknak nem tetszik a határon túl. Hozzátette: „ez olyan mintha Ceaușescu hatalmát akarták volna fenntartani azzal, hogy a magyarországi románság szavazatait próbálják Ceaușescu hatalmának megnyerni”.

Ha van még olyan ostoba ember, aki elhiszi, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, akkor azokat tessék felvilágosítani! 

– hangoztatta Márki-Zay, majd megjegyezte: „ezek szegény, sötétségben tartott emberek”.

Az Elk*rtuk című filmmel kapcsolatban megjegyezte: Gyurcsány Ferenccel nyilvánvalóan együttműködik a Fidesz. „Orbán Viktor Gyurcsány Ferenc embere. A Fidesz igenis részt vett az előválasztáson, hiszen a Dobrev-kampányt támogatta az ellenem szóló aktával” – fejtette ki az ellenzéki jelölt.  

Márki-Zay vs. MKKP 

„Nagyon szomorú voltam, hogy az MKKP nem vett részt az előválasztáson” – mondta Márki-Zay. A miniszterelnök-jelölt úgy gondolta, hogy azért nem indult el a párt az előválasztáson, mert az országgyűlésivel szemben azért nem jár pénz.

Simán előfordulhat, hogy a Magyar Kétfarkú Kutyapárt miatt fog Orbán Viktor hatalmon maradni

Kampányolni fogok azért, hogy az emberek ne az MKKP-ra szavazzanak” – tette hozzá a miniszterelnök-jelölt.

Fotó: Facebook

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

Összesen 334 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Az ellenzék egyetlen értelmiségi pártja az MKKP....remélem, hogy 22-ben is megőrzi ezt a rangját, s nem koszolódik MZP-vel és primitív csatlósaival. Távlatosan szükség lesz egy valódi alternatív erőre.

Akkora egy méretes segg ez az ember. És ez a beszédhibás Ceausescu utánzat pofázik észről, meg sötétségről? :d Az eszem megáll. Önimádó gyökér.

Magát fogja meglőni, mint Harácsony. Idő kérdése. Nem kell hozzá sok.

Igaz sohasem felejtem el, milyen biztosak voltunk abban, h. a márki csak pünkösdi király lesz, ehhez képest nyert 2019-ben. Lehet, h. ez csak egyszeri szerencsés véletlen volt.

Nagyon sok a homály abban az életrajzban és ezek a blőd nyilatkozatok!

Íme, a Nagybetűs DEMOKRATÁK...

Amúgy az eszelős gyurcsányi mélységekben jár a hazudozásaival:

1. Pár napja még ő vádolta azzal a DK-t, hogy az - állítólag - rá akart bírni valakit Tatabányán, hogy ne induljon az előválasztáson.
2. Most kiderült, hogy maga Márki-Zay akar rábírni egy mérhető támogatottságú pártot (nem egy hibbant tatabányai némbert!), hogy az NE induljon a VÁLASZTÁSOn (nem az előválasztásnak csúfolt ballib cécón!).

Ezeknek teflonból van az arcbőre.

Megvan a főbűnös:-)
Ők nem lesznek hibásak, ha vereséget szenvednek, csak a ketfarkuak a hibásak. Tipikus ellenzéki mentalitás.

A képen eléggé le van amortizalodva, szemmel láthatóan fáradt, ezért beszél butaságokat.

Már ez is kezdi? Persze a Kutyapárt miatt.

Véletlen sem a Fletó féle összefogás miatt.

MZP önmaga hatása alá kerülve önmagát kergeti őrületbe. Titeket meg az kerget őrületbe.hogy kezd derengeni: azzal, hogy Gyurcsány nem lehet az összefogás arca, kénytelen strómanokat futtatni. Karácsony nem bírta az iramot, MZP pedig úgy hiteltelen ahogy van. "Jobboldaliként" harcol Gyurcsány győzelméért, miközben a Fideszt vádolja azzal, hogy Gyurcsánnyal összefog ellene.Egy párt nélküli senki ellen, aki csak Gyurcsány kegyéből lehet valaki.

Ha lenne egy kis eszed, akkor átlátnád, hogyan visznek titeket az erdőbe.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés