Nem kellenek a tuti listás helyek a Kutyapártnak, külön indulnak a választáson

2021. október 30. 9:39
Az MKKP nem akar együttműködni Gyurcsányékkal – mondta Kovács Gergely az ATV-ben.

Külön listán indul el tavasszal a Magyar Kétfarkú Kutya Párt az országgyűlési választáson – jelentette ki péntek este az ATV-ben Kovács Gergely, a párt elnöke. Kovács szerint a Kutyapártnak 85 választókerületben sikerült egyéni képviselőjelöltet állítania.

A Kutyapárt elnöke azt is megerősítette, hogy Márki-Zay Péter megkereste őket azzal, hogy befutó listás helyekért cserébe inkább ne induljanak el a választáson tavasszal. Az MKKP ugyanis nem lépett be az ellenzéki összefogásba, mivel nem szívesen működnek együtt a DK-val, az MSZP-vel és a Jobbikkal sem.

Kovács Gergely rámutatott arra, hogy a Medián október közepén nyilvánosságra hozott felmérése szerint

a Kutyapárt minden bizonnyal be fog majd jutni az Országgyűlésbe.

A kutatás szerint az MKKP-nak akár 6-7 százaléka is lehetne, ha az ellenzéki pártok nem fognának össze, de úgy is szerzenének legalább öt százalékot, hogy az ellenzéki pártok végül összeálltak.

A párt elnöke arról beszélt, hogy a parlamentben körülbelül úgy működnének együtt a többi ellenzéki párttal, ahogy az önkormányzatokban szoktak.

***

Ez minden, csak nem ellenzékváltás és jobboldaliság – összeomlóban a Márki-Zay-jelenség

A Mandiner Reakcióval hétről hétre igyekszünk elmagyarázni fontos (itthoni és külföldi) közéleti ügyeket közérthetően és lényegre törően. Célunk, hogy néhány percben vázoljunk a Mandiner felületein egyébként bővebben és alaposan is kifejtett, bemutatott témákat. Az első rész a baloldali előválasztást megnyerő Márki-Zay Péter állítólagos jobboldaliságáról, kereszténységéről, illetve arról szól, hogy bár egyesek azt mondják róla, mégsem váltotta le az ellenzéket.

 

(Fotó: Mandiner/Mátrai Dávid)

Összesen 133 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Mi Hazánk se paktált le velük. Erről is van hír?

Az MKKP az új Centrumpárt.

Nem erény, ha valaki az életében nem nagyon tud valami lényegeset felmutatni, viszont zilált külsejével a koránál idősebbnek néz ki. Egy ország vezetése nem hülyéskedésben merül ki, amiben ez a Kovács Gergely leginkább jónak látszik. Amellett hiányok vannak bármiféle szaktudásban is, szerintem.

Valaha voltak hangok, h. minek kell az orvosira fizikából felvételizni. Erre az volt a válasz, h. aki nem elég eszes a középiskolai fizika anyag kifogástalan elsajátítására, az feltehetőleg nem alkalmas annak az irdatlan mennyiségű anyagnak az elsajátítására sem, amivel az orvosi tanulmányok során meg kell majd birkóznia.

Kovács Gergely szerintem kicsit sem bizalom gerjesztő, legalábbis számora.

Kutyáék eddig minden választáson elvittek 80 - 120 ezer bizonytalan voksot az ellenzéktől. Mitől táltosodnának meg annyira, hogy esélyük legyen bejutni?

Vigyázat! A KKP ettől még balos párt! Lásd önkormányzatban Ferencváros. Nehogy jobboldaliként rájuk szavazzon valaki!

Ha a többi ellenzéki párt is így tenne, némelyikről kiderülhetne, hogy politikailag lehet-e jövője.

LoL, mindezt egy olyan cikk alá, ami arról szól, hogy a moslékellenzéket hozta zavarba az eszelős.

Elkepesztő, hogy már most mi megy a ballib kommentmezőben. Verbális LINCSELÉS zajlik a Kuytapárt ellen. Kb. a "VESZETT LETT A KUTYA, LE KELL LŐNI" stílusban. HOGYAN MERÉSZELNEK INDULNI EGYÁLTALÁN?!? FIDESS-ES KUTYÁK!

Komolyan mondom, ijesztő. Az ember esze megáll. És ezek diktatúrázzák rutinszerűen a jobboldalt...

Akinek van egy minimális gerince, rájuk szavaz.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés