Ejnye-bejnye: Ferinek mégiscsak jó a magyar egészségügy!

2021. október 28. 18:39

Kontra
Facebook
Homonnay Gergely folyton arról posztol, hogy az olaszok fényévekkel a magyarok előtt járnak.

„Gyurcsány Ferenc és felesége, Klara Petrova Dobreva (amúgy ez nem vicc, tényleg ez az igazi neve) az előválasztási izgalmak után elutaztak lazítani a kőgazdagok üdülőhelyére, Szardiniára. A pihenést erősen megzavarta, hogy néhány nap múlva vadbélgyulladásra utaló tünetek kezdték gyötörni a DK elnökét. A fájdalmak egyre erősödtek, ezért a pártvezérek hazaindultak, hogy Magyarországon vizsgálják meg a szarul lévő Gyurcsány Ferencet.

Budapesten orvoshoz futottak, a gyanú pedig beigazolódott. Gyurcsány Ferenccel valami nincs rendben, legbelül komoly bajokkal küzd, és még vakbélgyulladás is gyötri. Úgyhogy sebtében megműtötték.

Mi természetesen innen is jó egészséget kívánunk a Gyurcsány házaspárnak! Azt szeretnénk, ha végre lenne idejük átgondolni, mit követtek el a magyarok ellen az utóbbi években! Azonban így is felmerül a kérdés:

Gyurcsányék miért jöttek haza a mesés nyugatról, amikor panaszuk támadt? Nem sokkal jobb az olasz egészségügy? A DK egyik legfontosabb érve a kormányváltás mellett, hogy a magyar egészségügy romokban van, Gyurcsány Ferenc mégis itthon vetette kés alá magát. Vagy mégis megbízható a magyar egészségügy? Csak nem hazudtak? Reggel, délben meg este?”

Nyitókép: Isza Ferenc / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 26 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Vagy mehettek volna Brüsszelbe is. Ott sok az agysebész.

Ki kellett tisztulnia, mielőtt orvos megnézi. Ezért öndiagnozist készítettek.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés