Kíváncsian várom az amerikai külügyminisztérium május elsejei tweetjét

2021. október 27. 21:31

Schiffer András
Facebook
Nem olvastam a Biden-Harris adminisztráció tweetjét a szerte a világon elnyomott, üldözött nemzeti és vallási kisebbségek ügyében sem.

„Azt tweetelte ma az amerikai külügyminisztérium: »Ma, az interszexuális tudatosság napján elismerjük az interszexuális emberek hangját szerte a világon. A minisztériumban elkötelezettek vagyunk az interszexuális személyek emberi jogainak előmozdítása és védelme mellett.«

 

 

Hát ez nagyon derék dolog. Biztos az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam a Biden-Harris adminisztráció tweetjét a szerte a világon elnyomott, üldözött nemzeti és vallási kisebbségek ügyében. Továbbá kíváncsian várom az amerikai külügyminisztérium május elsejei tweetjét, ahol a globális óriásvállalatoknak extraprofitot termelő kényszer- és gyermekmunkások, valamint a »művelt Nyugaton« érdekképviselet nélkül kizsákmányolt déli és keleti napszámosok hangját ismerik el szerte a világon.

Fotó: Dana Zzyym, 63 éves haditengerészeti veterán és interszex aktivista, az első amerikai „gender X” útlevél birtokosa, Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 20 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Megmondta Marx, hogy a kommunizmust a világ legfejlettebb országában kell hatalomra juttatni. 1917-ben ez még nem jött össze, de tettek kísérletet. Mára viszont sikerült a bolsevizmussal a legfejlettebb országot a leghülyébbé tenni.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés