Amikor egy ellenzéki gyurcsányozik

2021. október 27. 11:02

Gréczy Zsolt
Facebook
Ha nem tudod legyőzni a bajnokot, megpróbálod lerúgni, vissza akarod léptetni?

„Kevés ennél szánalmasabbat tudok elképzelni, de a jelenség még mindig létezik. Pedig aki ezt teszi, annak csupán arra kellene tudnia válaszolni, hogy az elmúlt 10 évben – mióta a DK megalakult – ugyan, ki akadályozott bárkit – civilt, pártot –, hogy Gyurcsány Ferencnél erősebb, hitelesebb, szervezettebb, bátrabb stb. politikai erőt hozzon létre?

Miért nem azon morfondíroznak a gyurcsányozók, hogy miért nem sikerül a DK által amúgy elfogadott többieknek 10 év alatt megmutatni és bebizonyítani, hogy Gyurcsány Ferenc felesleges a mai magyar politikában? Mi hiányzott és hiányzik ehhez a bizonyításhoz? Politikusi képesség? A befektetett munka? Szervező erő? Emberi hitelesség? Miért nem tudták 10 év alatt megmutatni mások a saját sikereikkel, népszerűségükkel, hitelességükkel, hogy nincs szükség sem Gyurcsány Ferencre, sem a Demokratikus Koalícióra?

És miféle demokraták azok, akik ahelyett, hogy jobbak lennének a napi versengésben, inkább vissza akarnak vonultatni valakit, aki sokkal jobb, ügyesebb, sikeresebb, hitelesebb náluk, és több szavazót vonz, mint más pártok akár együttvéve?

Ha nem tudod legyőzni a bajnokot, megpróbálod lerúgni, vissza akarod léptetni? Aki ilyet mond és gondol, az demokrata egyáltalán?”

Nyitókép: Mátrai Dávid

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 77 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Pont ezt mondjuk az ellenzékre. Nem képesek egy nagy és erős pártot létrehozni, ezért a fidesz és a választási törvény a hibás. No meg a fidesz szavazói, akiket meg kéne szüntetni.

Hát, nemcsak I.Viktornak van seggnyalója.
Láthatóan Böszmének is van egy Bayer Zsótija....

Miből gondolod, hogy nőnek küldené. Szerelme tárgya szerintem Feri.

Friss hír, hogy a DK megszerezte az mszp-től Zuglót két szoci átállássával.
Tehát az ellenzék is gyurcsanyozhat. MZP meg figyeljen:-))))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés