A cilinderből előkerült a régi SZDSZ-es náci kártya!

2021. október 27. 22:24

Kötter Tamás
Facebook
Kaltenbach elvtárs, nem a nemzeti oldal öltöztette át a Jobbikot.

„A cilinderből előkerült a régi SZDSZ-es náci kártya!

»Szegény papa, agyát belépte a noha, századvégről itt maradt, s nem érti, hogy miért nem süt rá a nap.« (Osborn, Dühöngő ifjúság)

Ha már nincsenek érveid, akkor nácizd le az ellenfeled!

Ahelyett, hogy egyetlen épkézláb érve is lenne Kaltenbach elvtársnak, hogy miért is jó a tömeges bevándoroltatás nekünk magyaroknak és egyébként Európának máris fasisztának bélyegez. Jó rendben, ezt már ismerjük. Ez régi fegyvere a baloldalnak, de mára már ez a bomba jobbára csak a kezükben robban!

De, jut eszembe

Kaltenbach elvtárs, nem a nemzeti oldal öltöztette át azt Jobbikot, amire néhány éve a haladó »éttermiség« még kígyót békát kiáltott, mert szüksége van a szavazóira a hatalom megszerzéséhez, hanem önök. Önök legalizálták őket, mert újra színházigazgatók, intézményvezetők, akadémiai tagok, pénzelosztók meg mindenféle biztosok akarnak lenni vagy a gyerekeikből, unokáikból akarnak azt csinálni. Bizony, átlátunk magukon!

Ja, és még valami! Felénk, a Kisalföldön, az olyan melósok közt, mint a szüleim van egy kissé nyers és fanyar mondás: »Ha szép nem vagy, hülye ne légy«. Ezzel csak arra akartam utalni, hogy a Kötter csak egy írói álnév és akár Vereckénél jöttek be az őseim, akár nem, legalább tudjuk, hogy kik vagyunk és azt is, hogy mi itt vagyunk otthon.”

Fotó: MTI Fotó: Beliczay László

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés