Előbújt Farkasházy Tivadar, VV Zsolti, és Dévényi István is

2021. október 26. 14:40

Kurtz ezredes
Kontra
Ez történt az ellenzéki hétvégén.

„Mozgalmas időszakon vagyunk túl. A Békemenet ugyanis kibillentette az ellenzéki tábor jelentős részét az addig szokásos álomvilágukból. Vajon hogyan szembesültek a valósággal? Miket ajvékoltak, posztoltak, nyilatkoztak nekünk? Ha esetleg lemaradtál volna, mi összefoglaljuk!

Tivadar (75) nagynyugdíjas

Kezdetben még nagyon reménykedett. El is indult az ellenzéki nagygyűlésre, de meglátta, hogy ez a nagygyűlés tulajdonképpen egy olyan kisebbfajta nagygyűlés csak. Aztán látta, hogy a Békemenetre több busz jött, mint ahány ellenzéki az ellenzéki nagygyűlésen tüntet. Ettől kurvára megharagudott a magyarokra meg persze a buszokra is. Gondolta, ír valami olyasmit, amiben összekombinálja a kettőt. Közben kurvára dühös meg elkeseredett volt. 

Zsolt (30) konferanszié

Teljesen izgalomba jött attól, hogy nem volt hiábavaló az a rengeteg belefeccölt munkaóra, amit a pihe-puha kanapéján ücsörgő ellenzéki politikusok eltöltöttek nála. Egész végig arról beszélt, mennyire fel van ajzva a tüntetés látványától. Valójában azonban semmi másra nem tudott koncentrálni, mint az arca előtt meredező kőkemény zászlórúdra, amin egy lágy esésű jobbikos zászlóval játszadozott a huncut nyugati szellő.”

Nyitókép: Facebook

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 14 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

:)))))))))

Ez se rossz:

András (31) még hivatalban levő, de már inkább mégse pártelnök

Még egyszer, utoljára a mikrofon elé kellett lépnie. Nagyon rossz érzése volt végig. Arra gondolt, hogy öt éve az az ügynök egyáltalán nem ezt ígérte neki a francia szolgálat székházában. Gondolta, feldobja kicsit mind a 30 megjelent ismerősét, és azt hazudta nekik, hogy úgy tudja, a tömeg egészen a Köröndig áll. Erre az addig szintén teljes letargiában kókadozó 30 ismerőse felkacagott, hogy ez a tökkelütött Andris most meg azt nem tudja, melyik sarkon van a Körönd.

A fiatalság vége nem kapcsolódik egy adott naphoz. A másképpen gondolkodó ujságirók ugyanis kaptak egy zsíros szerződest (Balavány, Dévényi, Szerető , stb) és másnapra megváltoztak. Ilyen volt egy Hvg szerződés, vagy a G nap...
Orbánék viszont évekig beszélgettek a konzervativ táborral, mielőtt nyiltan is melléjük álltak. Nem tudom sikerült-e megértened!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés