Csak egy újabb nyugati széljobbos Orbánnál

2021. október 26. 21:12

Gyöngyösi Márton
Facebook
Reméljük, hogy 2022-től Magyarország újra azokkal építhet majd kapcsolatot, akiknek valóban szavuk van a nemzetközi politikában.

„Csak egy újabb nyugati széljobbos Orbánnál – Nagyon rákapott a Fidesz a francia szélsőjobboldaliak meghívására, most éppen Marine Le Pen érkezett Budapestre, hogy Orbánnal találkozzon. Persze lehet úgy voltak a Karmelitában, hogy valamire akkor is el kell használni a reprezentációs keretet, ha már semmilyen normális politikus nem akarja Orbánt meglátogatni. Így aztán maradtak az esélytelenek, meg a futóbolondok. Reméljük, hogy 2022-től Magyarország újra azokkal építhet majd kapcsolatot, akiknek valóban szavuk van a nemzetközi politikában. Ehhez persze először el kell menni szavazni az ellenzékre, és le kell váltani a Fideszt.”

Fotó: ATTILA KISBENEDEK / AFP

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 96 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Bezzeg veled sose tárgyalt a gaz patás. Megértjük hogy frusztrált vagy.

Akkor mostmár nem Horthy a legnagyobb magyar? Pedig 2013-ban olyan szép beszédet mondott a szoboravatáson ebben a témakörben.

Akkor ez volt a Jobbik feladata. Most az, hogy próbáljon szavazatokat tolni a moslékba.

Ez így van.

A pária-Jobbik és személy szerint Gyöngyösi (ne felejtsük el, a Le Pentől ezerszer szélebbre álló pártok SEM voltak hajlandók még csak szóba sem állni a zsidókat listázó Gyöngyösi szél-szél-széljobbos pártjával!) mára odajutott, hogy a valaha volt legszervilisebb MSZP- és SZDSZ-képviselőket is lekörözik a globalista-brüsszelita, nemzetellenes (szakmányban fasisztázó, szélsőjobbozó) retorikában.

A mai Gyöngyösihez képest (!) egy Tabajdi Csaba (MSZP) vagy egy Szent-Iványi István (SZDSZ) nemzeti érzelmű politikusok voltak...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés